reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

no laseczki za 20 min lece po wynik trzymajcie kciuki kochane...
jakos ten czas zlecial...ale sie boje i zoladek mnie boli...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anulka, trzymamy mocniutko :)

Katty, niestety nie.. poruszyliśmy teraz niebo i ziemie by znaleźć jakiś landlordów i czekamy.. dziś znajoma mi dzwoniła, więc mamy kolejne mieszkanko do oglądnięcia. Rozważamy już, czy by się nie przeprowadzić choćby czasowo i dać sobie czas na spokojnie, na znalezienie pójdzie czegoś idealnego.. u nas niestety zalanie trwa nadal, to drugie.. mają nas po prostu w dupie ;/ Nikt jeszcze ne przyszedł zobaczyć jakie są zniszczenia i syf po tym pierwszym..
Mała na szczęście już ma się dobrze, choć tyle.
Niestety nie jest łatwo :(
Dziękuje że pytasz :*

Hej kochane Kobitki:-) ja już po @ skończyła się w sobotę i do poniedziałku miałam plamienia. Teraz tylko przytulanki :-)

Zuzu moje serdeczne gratulacje. Ale się ucieszyłam jak zobaczyłam Twój suwaczek:-)
Mononke, Poziomki mam nadzieję że następna @ będzie normalna, a co do dzidziusia to wolałabym jeszcze troszkę zaczekać ze względu na pracę. Niestety dużo dźwigam:-(. Ale w styczniu to się nie pogniewam na II kreseczki:-). Postaram się nadrobić zaległości ale nie wiem czy mi się uda.

Anulka198424 no laseczki za 20 min lece po wynik trzymajcie kciuki kochane...
jakos ten czas zlecial...ale sie boje i zoladek mnie boli.. Anulka ... czekam z niecierpliwością:-)

lilith moze rzeczywiscie lepiej gdzies sie przeprowadzic na jakis czas i na spokojnie poszukac juz tego idealnego... nawet nie musicie szystkiego rozpakowywac, byle by sie wyniesc z tamtej dziury... sciskam kochana :*

anulka czekamy na wyniki!!! :-)

Nie martw się bedzie dobrze.... zobaczysz..... też tak mialam jak pierwszy raz robilam bete....jak testy mi nie wychodzily... zobaczysz uda się i bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mega paka dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry