reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Nie martw się bedzie dobrze.... zobaczysz..... też tak mialam jak pierwszy raz robilam bete....jak testy mi nie wychodzily... zobaczysz uda się i bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mega paka dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!
dziekuje zuzu to co mozliwe jeszcze ze moze ten wynik sie zmienic??bo juz schiza dostaje....

reklama
co do winiku to zalezy ktory dzień cylku...... juz nie myśl bedzie co bedzie i bedzie dobrze ,,, niunio wie kiedy ma przyjsc! zobaczysz!

anulka, @ moze sie przesunac od choroby, zmeczenia, stresu, zmiany klimatu....
jak jeszcze pare dni nie dostaniesz, to idz do lekarza i moze da wam cos na "przyspieszenie" bobasa :-) uszy do gory, przynajnieszj wiesz juz na czym stoisz, a teraz lampka wina na rozluznienie :-)

katty 3 piffka kupila z tego wszystkiego i nie mialam ani stresu ani zmiany klimatu nic co napisalas wrecz odwrotnie spokoj jak nigdy zrezygnowalam z pracy i mam luz blues... ale tak patrze na poznimy hcg od 5,8 to 3 tydz ja mam 5,1 moze jednak cos jest...
a do gina jestem jutro umowiona na wieczor...przed 20

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jezu tzn że jesteś w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Jednak ze względu na możliwość wystąpienia „mikroporonienia”, dopiero wynik > 5 mIU/ml (dla niektórych kobiet > 25 mIU/ml) oznacza ciążę."

reklama
sama juz nie wiem a nie rozumiem skali na kartce ja mam 5,1 wynik a w necie pisze ze 5,8 to 3 tydz ciazy

tak jak w poprzedniej ciazy nie moglam sie rozczytac ktory to tydzien nienawidze tego lab!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry