reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Zuzu wszędzie podaje się wiek ciąży od @
Mononoke pozadręczaj troche Kahake esami od nas !!
Lilith nie znam się na testach
Mononoke pozadręczaj troche Kahake esami od nas !!
Lilith nie znam się na testach
DZIEWCZYNY dzieksy.....cmokiiiiiiii:-)
POZIOMKI--- thx!!!!! moj dzis już uwierzyl po tym wyniku badań heheh a sikaczom nie chcial hehe i mowi jak to dziwnie mowisz ze 5 tc a zaplodnienie 19tego czyli zarodek 2 tyg dlaczego itp i mu tlumacze ale nie kuma tego jak to tak moze być hheh no jutro dzwonie do lekarza! heheh a kiedy niby jest napad mdlosci??? gdzieś wyczytalam ze jak sie bralo kwas foliowy wczesniej to moga nie występować a wlasnie nasówa mi sie pytanko mi lekarz kiedys przypisal kw. foliowy 15mg bardzo duzo ale wyczytalam ze to nie szkodzi... chyba dzidzi bo nadmiar jest wydalany z moczem?
Z moich objawów lekkie bóle gowy i śluz..... mokro w gaciach.... cycuszki powiększone ale nie az tak......a mialam czuja bo mialam męza zabrać do atlantica na zakup staniczków hehheh ale tak se pomyślaam... ze poczekam.... i sie trafilo heheh
POZIOMKI--- thx!!!!! moj dzis już uwierzyl po tym wyniku badań heheh a sikaczom nie chcial hehe i mowi jak to dziwnie mowisz ze 5 tc a zaplodnienie 19tego czyli zarodek 2 tyg dlaczego itp i mu tlumacze ale nie kuma tego jak to tak moze być hheh no jutro dzwonie do lekarza! heheh a kiedy niby jest napad mdlosci??? gdzieś wyczytalam ze jak sie bralo kwas foliowy wczesniej to moga nie występować a wlasnie nasówa mi sie pytanko mi lekarz kiedys przypisal kw. foliowy 15mg bardzo duzo ale wyczytalam ze to nie szkodzi... chyba dzidzi bo nadmiar jest wydalany z moczem?
Z moich objawów lekkie bóle gowy i śluz..... mokro w gaciach.... cycuszki powiększone ale nie az tak......a mialam czuja bo mialam męza zabrać do atlantica na zakup staniczków hehheh ale tak se pomyślaam... ze poczekam.... i sie trafilo heheh
margerita126
Fanka BB :)
zuzu GRATULUJE naprawdę się ciesze, a reszcie bardzo ale to bardzo dziękuje za gratki trzymam za Was kciukasy...ja czekałam na 2 kreski od sierpnia.. wiem ze mało ale dla mnie to wieczność bo pierwszej młodosci juz nie jestem heh.
no ja to w czerwcu odstawiam i w pradwe mówiac też lipiec zaczelismy sie starać ale cykl dlugi i w prawdzie w 3 cyklu sie udalo...... az juz nie moge sie doczekac USG.... czyli twoja fasolka jest o 1 tydz mlodsza... od mojej....a jak objawy bo ja nie mam mdosci itp....
poziomki
mama 00 08 11 13 15
DZIEWCZYNY dzieksy.....cmokiiiiiiii:-)
Niestety kwas foliowy nie pomaga na mdłości:/ a mogą się one pojawić w każdej chwili albo wcale,zleży to od ilości hormonów.
Faceci nawet przy 3 ciąży tego nie kumają,o co tak naprawde chodzi wiedzą ginekolodzy))
Kup jutro kwas foliowy bo jest bardzo potrzebny fasolce a raczej jej układowi nerwowemu.
margerita126
Fanka BB :)
zuzu mdłości powoli sie zaczynają i rózne zapaszki;/.... dzis weszłam do miesnego i miałam cofkę a tak na dobre zacznie sie za 2 tygodnie... to moja 4 ciąża, mam 2 dzieci ...trzecia ciąża obumarła ...mam wielką nadzieję ,ze teraz się uda..musi się udać
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Zuzu możesz bo nadmiar jest wydalany z moczem a w ciąży potrzeba dużo kwasu
Margerita na pewno się uda!! Może wtedy nie był czas i fasolka wolała przyjść teraz
Margerita na pewno się uda!! Może wtedy nie był czas i fasolka wolała przyjść teraz
reklama
A
Anulka198424
Gość
Zuzu GRATULACJE!!!!!
kurcze ja po tescie zrezygnowalam z bety ale jutro ide bo nie wytrzymam do czwartkowej wizyty u gin a mam wieczorem...moze nie zobaczyc tak wczesnej ciazy bo ja bym miala tylko o pare dni starsza od ciebie wiec maszeruje jutro napewno na lab..
Jeszcze raz Gratki dla ciebie i fasolki
kurcze ja po tescie zrezygnowalam z bety ale jutro ide bo nie wytrzymam do czwartkowej wizyty u gin a mam wieczorem...moze nie zobaczyc tak wczesnej ciazy bo ja bym miala tylko o pare dni starsza od ciebie wiec maszeruje jutro napewno na lab..
Jeszcze raz Gratki dla ciebie i fasolki