reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hej dziewuszki!
Co tam u was słychać? Strasznie dużo natworzyłyście a ja szczerze mówiąc nie mam siły czytać. Pozdrowienia dla was wszystkich.
A tak wogóle to która teraz testuje?
Buziaczki

reklama
Czesc wszystkim, wlasnie wrocilam z mojej ukochanej @#$%^&*^@$^$&^%&*%^!!! uczelni... oczywiscie absurdow ciag dalszy ..... ale opowiem standardowo we wtorek o ile komus bedzie chcialo sie czytac moje wyzalanie sie...
Dobrze, ze moja nastepna wizyta na tej cudownej uczelni nastapi dopiero za 5 tygodni <radocha> :D

WYbaczcie, przeczytalam wszystko co napisalyscie ale padam znowu bo nerwy, za duzo siedzenia i znowu mnie bola te chrzastki zakichane.... pfff rano sobie zapomnialam o tabletkach i mam teraz efekt :/

Przepraszam, ze nic nie odpisze konkretnego :>
Wszystkim zdolowanym, znerwicowanym, zadowolonym, zniecierpliwionym, zlym, szczesliwym, zdziwionym, zagubionym i niecierpliwym posylam buziaki :*
A za wszystkie testujace trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&

Laski widze że nikt Was daaaawno w zadki nie kopnął!!:-D
Po pierwsze primo to śluzu do tej pory nie mam za dużo(chyba że się podniece;-))
Po drugie primo zamiast na objawach supcie się na tym żeby jak najlepiej przygotować domki dla fasolek:tak::tak::tak: czyli witaminki ,dobre odrzywianie,mniej stresu,i palące RZUCIĆ PALENIE:wściekła/y:
A po trzecie primo chłopu szlaban na bzyki przed owu co by więcej wojowników było!!
I MYŚLEĆ POZYTYWNIE!!!!!!!!!!!!!! OBJAWY CZĘSTO POJAWIAJĄ SIĘ PO TERMINIE @ A NAWET PO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Achh wiem łatwo mówić ale.......wiem co mówie:-D:-D:-D:-D

Laski widze że nikt Was daaaawno w zadki nie kopnął!!:-D
Po pierwsze primo to śluzu do tej pory nie mam za dużo(chyba że się podniece;-))
Po drugie primo zamiast na objawach supcie się na tym żeby jak najlepiej przygotować domki dla fasolek:tak::tak::tak: czyli witaminki ,dobre odrzywianie,mniej stresu,i palące RZUCIĆ PALENIE:wściekła/y:
A po trzecie primo chłopu szlaban na bzyki przed owu co by więcej wojowników było!!
I MYŚLEĆ POZYTYWNIE!!!!!!!!!!!!!! OBJAWY CZĘSTO POJAWIAJĄ SIĘ PO TERMINIE @ A NAWET PO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Achh wiem łatwo mówić ale.......wiem co mówie:-D:-D:-D:-D

dziewczyny w 100% podpisuje się pod tym co napisała poziomki. i nie myślcie sobie, że łatwo mi mówić bo jeśli się cofniecie do naszych postów z czerwca.lipca bądź sierpnia (albo jeśli wam się nie chce to zapytajcie monooke poziomki lub lilith) to się przekonacie, że byłam jedną z najbardziej (o ile nie najbardziej) pesymistyczną marudzącą, napaloną na małego staraczką, która co cykl biadoliła czemu nie ja, kiedy ja itp. dziewczyny stawiały mnie do pionu, ale dopóki ja sama nie odpuściłam (to jedyne co zawdzięczam lekarzowi idiocie, który wmówił mi bezpłodność)to nie zaszłam! jedyne co wam polecam to luz i kilka dni przerwy przed owu, na wzmocnienie plemniczków:-) ja wirzę, że każdej z was się uda, tylko trzeba pamiętać, ze to ten mały łobuziak wybiera sobie najlepszy cykl:-) tak więc powodzenia:-) i buziaki dla was kochane starczki:-)
martusia widocznie coś było z jedzeniem na weselu:-( a jak się twój M czuje pod tym względem??
monooke siostro niedoli;-) ja też zmarnowałam weekend na uczelni i chętnie posłucham o twojej biedzie więc pisz ile masz ochotę;-) a apropo tego to wczoraj dowiedziałm się, że moge wystąpić do dziekana z podaniem o zwolnienie z obowiązkowego uczestniczenia w zajęciach z powodu ciąży:-) generalnie planuje chodzić ale kto wie lepiej mieć coś takiego na podkładkę;-)
witam wszystkie nowe forumowiczki, z którymi jeszcze nie miałam mozliwości "porozmawiać:-)

Wwitam się z rankiem. Ale za oknem Ble . . . . jak ją nie lubie takiej pogody nic się nie chce, wolę jak mnie slonko budzi przez okno, nie wiem w co sie ubrac a dziś mam elegancki dzień ech brzuch mnie dziś lekko boli jakoś mi dziwnie ale zastosuje się do rad dziewczyn poczekam tydz do @ i wtedy będę przeżywać :-) wiem że to trudne ale wkoncu nowy tydz się zaczął a nudzić się nie będę na bank, za to pęd oby tylko bez stresu :-) dziś wrócę bardzo pozno więc trzymam za wszystkie &&&&&&&&&&& wierze w WAS !!!!! a ją zaczynam się stroić :-) Cmok i MILEGO Owocnego dnia

Witajcie :)

U mnie znowu szalony dzień, więc nadrabiać będę dopiero jutro.. ale trzymam za was bardzo mocno kciuki !! I dziewczyny dobrze napisały.. to trzeba wyluzować.. wiem, wiem, sama prowadzę wykresy, sprawdzam itp, ale mnie osobiście własnie to pomaga, to pozwala mi się odstresować, w dodatku mam teraz inne sprawy na głowie, które nie pozwalają mi się skupić na myśleniu jak dawniej o fasolce. Więc tak jak napisała Poziomki czy też Kama, działajcie na luzie i z wiarą a na pewno się doczekacie :)

U mnie 2dc :D

Miłego dnia :)

kobietki pisze w imieniu Wisieńki jest w pracy i wieczorem wleci poczytac.
sprawa wygląda tak ,ze ma dzis 11d.p.owulacji a wczoraj wieczorem miala wyciek z piersi taki bialawy plyn...czy ktoras z Was tak miala kiedys?????Ona podejrzewa ,ze to prl podwyrzszona -ma stresującą prace,wiec nerwy kazdego dnia...

czy u którejś z Was podwyższona prl tez objawiala sie wyciekiem z piersi ?????
termin @ ma na czwartek ,piątek....

pozdrawiam Was babki:))

witajcie dziewczyny, zrobiłam dzisiaj test bo wczoraj miałam termin na @ ale nie przyszła, dzisiaj zobaczyłam bardzo bladą drugą kreskę(nie musze sie wpatrywać żeby ją zobaczyć) powiedzcie kiedy zrobić powtórny test, czy jutro czy może odczekać do kończ tygodnia, dzięki za odpowiedz i pozdrawiam

reklama
Myśa to na razie male gratki.
Kobietki ja mam dzis 34 dzien cyklu, i temp. znow skoczyla na 37,1, przez ostatnie 3 dni mialam 36,9.juz trzecia noc z rzedu b. boli mnie podbrzusze, tak na okres, w dzien juz mi przechodzi.cycki tez obolale.w nocy myslalam, ze wyeksploduje i dostane mega okresu. jutro albo w srode powinnam dostac okres.wiec czekam.
Kahaka ogladnelam wczoraj Plan B, ubaw mialam niezly.
Wisienka a jak u Ciebie?

Do góry