reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Martusia, ja oglądałam na seans24.pl :-D ha, widzę, że was zachęciłam :-)

DZIEWCZYNY, PIERWSZA JAZDA ZALICZONA!!!
Mój tata trochę się cykał, kazał mi po bocznych drogach jeździć :-p ale dałam radę ;-)

Aniula, no to działaj,działaj, powodzenia !!!
Zerkała któraś na mój wykres??

chciałam iść do kina na niego, ale nie poszłam no i potem zapomniałam...

Na wykres nie zerkałam bo się na tym nie znam ;/

Dziewczyny, jajnik mnie boli... a test na owu jedna krecha ;/

Ostatnia edycja:
Witajcie ją już po aqua i dziś ciągle mi Zimno gehe tak Se patrzę na moje Sutki jakby były lekko brązowe już się nakręcam ale testować będę w sobotę jak nie dostanę @ i są ciężkie gehe :-) właśnie zaczynam oglądać Mkę a jak tam u was kobitki? dobrze że jutro już wtorek bo nie lubie poniedziałków a to był naprawdę ciezki strasznie dzień szkoda gadac ale co nas nie zabije to nas wzmocni :-) WIŚIENKA JAK TAM LILITH To co nowe staranka jak dobrze przeczytalam bo pisze z kom bo znow mi laptop padł wr . . .

CZesc laseczki :D
Ja tylko na chwile bo z sil opadam :/ U mnie jak nie urok to sra.... lepiej sie czuje z kregoslupem to mi jakies przeziebienie przyszlo mimo, ze codziennie pije wapno z wit C multiwitamina i tymi witaminami dla ciezarowek... pfffff a plodne mam ;(
Szlag trafil kolejny cykl .... :/
Ide sobie pokaszlec, to mi najlepiej ostatnio wychodzi :/

Kahaka ja patrzylam na Twoj cykl i zdziwilo mnie te Twoje krotkie plamienie (Ty wiesz co to bylo:owulka, okres?). z Twego opisu wyglada na owulke.dziwne masz te temp.ale widze ze cycki tez Cie juz od dlugiego czasu bola.szkoda, ze nie zrobilas testu owulacyjnego, ciekawe czy by sie pokryl z tymi temp.przyko mi ale za b. nie mam pomyslu na ten wykres.niby temp. masz wyzsza wiec, teraz czekaj.Ja cos czuje, ze dostane okres.temp. ladna ale w kazdej chwili moze spasc albo spadnie jak juz dostane okres.ide sie myc i spac.kolorowych snow.
Martusia ale sie potruliscie, wspolczuje, szybkiego powrotu do zdrowia.

reklama
kacha, dzięki, że zerknęłaś. To plamienie było minimalne i okres to to na pewno nie był, raczej na owu (chociaż nigdy nie zdarzyło mi się plamienie okołoowulacyjne). Zastanawiam się, czy to nie było plamienie po seksie (ale też mi się nie zdarza). No cóż, mój organizm nie pracuje najlepiej, na wykresie same góry i doliny, moje hormony widocznie są nie bardzo :-( zobaczę, jaka temp jutro będzie-jak znowu spadek, to znaczy, że @ za progiem, a jak się podniesie, to w środę zatestuję.
Mononoke Kochana, nie martw się! U mnie prawie każdy cykl, licząc od maja, jest stracony z powodu braku męża. Główka do góry, jutro będzie lepiej! Buziak gorący

Idę spać. Dobranoc!

Do góry