reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
Hej kobitki ja dzisaj bylam z mezem na maszy za jego dziadka potem na zakupkach potem pojechalismy po moja babcie zeby jej pokazac mieszkanko nowe rodzicow, potem zawiezlism mame na impreze i wrocilismy wpadli znajomki u kotrych wczoraj imprezowalam i obejzelismy kasete z wesela brata meza na ktroym nie bylismy potem odiwedzil nas moj kochany brat z zona i slodkim psiakiem ktory mnie wygryzl jak tylko sie da a jutro mam imieninki
malaga
m.a.l.i.n.k.a pisze:a jutro mam imieninki
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin - m.a.l.i.n.k.a
Vitall - Doda
M.A.L.I.N.K.O. wszystkiego najlepszego Kochana :-* Przede wszystkim zdrówka.. zdrówka.. zdrówka.. uąmiechu na codzień, oraz aby każdy kolejny dzień był wartościowszy od poprzedniego Życzę Ci aby każde największe marzenie wkońcu się spełniło Całusów tysiące :-*
m.a.l.i.n.k.a
DODECZKA kochana dziekuje ci z calego serca i mam nadzieje ze to co mi zyczysz sie spelni
N AGGA tobie tez slonko strasznie dziekuje buziaki
N AGGA tobie tez slonko strasznie dziekuje buziaki
Vitall - Doda
No jak składam życzenia komuś to musisz się wszystko pospełniać tak jak powiem... nie ma innej opcji ;D
Pozdrawiam
Pozdrawiam
m.a.l.i.n.k.a
DODECZka NIO BA HEHE SLODKA JESTES
pchełka10.05
Zadomowiona(y)
czesc dziewczyny długo sie nie odzywałam nie miałam o czym pisac ale codziennie czytałam wasze opowiastki !!!! ja mam dzis 4 dzien temperaturki podwyzszonej 37,2-37,05tak sie waha zrobiłam wczoraj test bo nie wytrzymałam ale było za wczesnie i nie wyszedł sprubuje za tydzien zaczeły mnie wczoraj bolec piersi tak mocno ze szok ale narazie tylko po bokach juz nie mam biegunki a zaczeły sie od wczoraj 1-2 dziennie zatwardzenia cały czas mysle o tym a maz na mnie wyzywa ze nie mam tak myslec bo jak znowu nic nie wyjdzie to bede bardzo smutna ale jak mozna nie myslec o cudzie który moze sie pojawił ale pozyjemy zobaczymy wczoraj bylismy nad jeziorkiem wybawiłam sie za wszystkie czasy nad jeziorkiem troszke sie opaliłam hihihhi jestem cały czas senna chodze spac tak o 1 w nocy a wstaje o 11-12 popołudniu i padam (wieczorem predzej nie usne)mogłabym przespac tak całe dnie ale to pewnie te upały a tak wogóle to bardzo duzo jem hihihi pozdrawiam asia
m.a.l.i.n.k.a
PCHELKO mam nadzije ze to mala fasolinka.A i no pewnie ze sie nie da nie myslec
reklama
No i dzis nastał sądny dzien ! Rano powiedzialam tacie, ze bedzie dziadkiem i ucieszyl sie bardzo. Teraz kombinujemy jak to powiedziec mamie, tyle, ze mama to bedzie bardzo duuuuuuzy problem. Tak czy siak wiem juz, ze dzis wszystko sie wyjasni....wiec jak nic wieczorem nie napisze to znaczy, ze mama mnie zabila siekierka