reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
MoniQa pisze:
m.a.l.i.n.k.o to ten dotyk jest bardzo bardzo napewno przyjemny :)

Tak czytam i tak dochodze do wniosku ze pamietam jak jeszcze niedawno sama z jednej strony dopatrywalam sie objawow , a z drugiej udawalam ze wcale o tym nie mysle .... tak sie nie da ... mozna tylko myslec ze sie nie mysli ,a tak naprawde, zeby nie wiem co to ta mala "kropelka" nadzieji ze to juz, ze sie udalo...zawsze w nas bedzie .... teraz juz wiem i byc moze ktoras z was pomysli " no tak latwo jej mowic, jej sie udalo" , ale to co bedzie jest w rekach Boga .... to on zadecyduje kiedy kazda z nas ma nosic pod serduszkiem kruszynke .. czy bedziemy o tym myslec czy nie .. bedzie tak jak ma byc :) trzymam za Was wszystkie mocno zacisniete piastki i modle sie abyscie rowniez zakosztowaly jak najszybciej tego szczescia co ja :) buziaki :-*

tak tak..to też prawda..ale by włąsnie uniknąć tych wielikich rozczarowan..ja raczje myśle-pewnie jest we mniie..bo czuję..ale nie...no jak tak szybko???..na pewno nie..i myśle sobie..postaramy sie o dzidzie w przyszlym miesiacu..:)..no, ale ja to dopiero tu drepczę w temacie starań..wiec..pewnie kazdy kolejny miesiac będzie gorszy..a coż to:)

Witajcie ja niedawno pozbieralam sie z lozka i zaraz idziemy zmezykiem do tesciowej!!wiec pewnie znow bede miala mase do nadrobienia!!pozdrawiam:)caluje brzuszki zafasolkowanych i tych starajacych sie :)

LILITH niom to mialas spanie ;) milego dnia :)

Rusalko bedzie tak jak ma byc, a ma byc tak, ze mam byc ciocia :) a ty slodka kochana mamusia :)...buziaki  :-*

Ja sie zaraz tez zbieram do siostry na kawke :) ( kawka = herbatka) ale co tam  ;D

RUSALKO hehe :) racja z tym efektem zwrotnym uwazaj ;p

a ja wlasnie nie dawno worcilam z mezem z imprezy grila :) u kolezanki otra skonczyla tancami i siewytanczylam ze hohoho :) nawet tanczylam z tym chlopakiem kumpeli co mnie podrywa:) to u niej byl ten gril:)ale padam

Witam Was straaasznie cieplutko :)
Jej znów mam tyyyle do nadrobienia że szkoda gadać :) Właśnie wcinam drugiego "gołąbka" :) mmm uwielbiam gołąbeczki roboty mojej kochanej mamusi ;D
Ja się dołączam do słów że najlepiej o zafasolkowaniu nie myśleć choć wiem doskonale jak jest ciężko wręcz nierealnie :( Ja jak jeszcze nie wiedziałam że Bóg nam pobłogosławił to wmawiałam sobie że objawy typu: ból brzucha, ból piersi (choć po bokach), temeraturka wyższa i błyszczące oczy to znak delikatnego przeziębienia i zbliżającej się miesiączki, a gdy zaczęła się spóźniać wmawiałam sobie że i tak i tak przyjdzie i oby jak najszybciej bo chcę to mieć już za sobą i móc się opalać cały dzień bez "stresu" i znów zacząć starania... Naprawdę na siłę wciskałam sobie różne bajki żeby tylko nie budować w sobie żadnej NAJMNIEJSZEJ nadzieji bo nagorzej bolą rozczarownania...
Trzymam za Was kciuki dziewczyny i całuję :-*

Moniu a no mialam ale dzis jestem i padnieta i nie wyspana (wstalam o 8!!!) i ide juz sie klasc...usypiam juz na siedzaco...

reklama
Dodeczka , ja tez próbuje w ten sposób, zobaczymy czy zadziała ;)
a gołabki mamusi tez uwielbiam, jeszcze mam kilka w lodówce, ale własnie wsunęłam chyba pół arbuza i nie mogę sie ruszac, nie mówiąć o jedzeniu ::) :laugh:

Do góry