reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kobietki czy to mozliwe ze" zaskoczyłam" bardzo mam opuchniete piersi i bardzo bola tak po boku spie po 10-11 godzin a potem jeszcze cały dzien mnie nosi na spanko brzusio mnie pobolewał ale juz sie uspokaja a tak wogóle to zaczełam bardz uzo jesc!!!!!!! i wszyscy mi mówia ze piłam bo bardzo mi sie swieca oczki a temperaturka od 5 dni waha sie miedzy 37.02-37,5 ale nizszej nie miałam !!! pozdrawiam asia

reklama
jest to mój 20 dzien cyklu!!!!!!!1 czy to mozliwe ze juz jestem w ciazy !!!! pobolewa mnie równiez głowa ale to chyba od cisnienia pozdrawiam asia

Hej pchełko ja tez mam dziś 20 dzień cyklu i też bolą mnie piersi a raczej sutki i pobolewa mnie jajnik ten sam z którego miałam w tym miesiącu owulacje, temperaturke teżm mam od owulacji powyżej 37 stopni i też nie wiem czy jestem w ciąży Robiłam wczoraj test ale nie wyszedł bo chyba za wcześnie zrobiłam hmmmmmm mamy problem co ;D

misia ja tez wczoraj robiłam test ale jeszcze za wczesnie zrobie tak za tydzien ale ta niepewnosc a jakie masz jeszcze objawy??????????

dzieczyny a jak z tym sluzem po owulacji bo ja mam go bardzo duzo w sobie ale nie na bieliznie tylko w "sobie"jest przezroczysty i rozciagliwy a jak mierze temperaturke to mi sie ze 3 razy zdarzyło ze był kolor mleczny z dodatkiem wody mam nadzieje ze mnie zrozumiecie chociaz bez ładu i składu pozdrawiam asia ::) :p

m.a.l.i.n.k.o naj naj naj...zdrowka milosci i pociechy z dzidzi :) buziaki :-*

Malgosiuu bedzie dobrze, mam napewno nie uzyje siekierki .... byc moze pokrzyczy, niom ale w koncu jestes jej circia ... i napewno bedzie sie cieszyc razem z toba waszym szczesciem :)

pchelko trzymam kciuki aby to byla fasoleczka :) a co do pytania... to przykro mi ale nie mam pojecia, a w blad tez nie chce nikogo wprowadzac, ale proponuje aby twoja kolezanka jak najszybciej udala sie do lekarza i nie zwlekala ani chwili ....

KA milka witamy Cie serdecznie :) szybkiego zadomowienia :)

aha i jeszcze jedno teraz to juz nie ma bata bola mnie całe piersi bardzoooooooo mocno niemoge sie dotknac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a brzuszek tylko troszke i niemoge go wciagnac czuje tak jak bym była po wielkiej uczcie bo tak jakby opuchniety (sorki ze tak duzo pisze ) pozdrawiam asia

pchełka10.05  i  Mysia , cierpliwosci!!! poczekajcie do dnai spodziewanej miesiączki i wtedy testujcie!!!

"nie czekaj na szczęście. nie przyjdzie-nie rozczarujesz się; przyjdzie - zrobi niespodziankę"

Witam Was wszystkie sredecznie :laugh:
Szukałam w sieci informacji nt. testów ciążowych, trafiłam na to Forum - i już tu zostanę!
Mam wieeelką nadzieję, że @ już nie przyjdzie. Trzymajcie kciuki ;) Wprawdzie powinna się pojawic dopiero za tydzień, ale ja już bym pobiegła po test... Wiem, świruję ale decyzję o dziecku podjęliśmy niedawno i tak bym już chciała... To pierwsze staranie - oby szczęśliwe :)
Pozdrawiam Was :-*

reklama
pchelko , co do tej twojej koleżanki i jej ospy, to pędem do lakarza!!!! to jet niebezpieczne, bo ospa to choraoba wirusowa, a wirusy sa groźne w dla dziecka, zwłaszcza w początkowych tygodnaich ciązy!!!nie potrafię powiedzieć czy ciąża przetrwa. to zalezy tylko i wyłącznie od Boga...
KA milka, witaj w naszym gronie!!!mam nadzieje ze zostaniesz z nami i zfasolkujesz wtedy ja będziesz chciała:) :)

Do góry