reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Wiesz Elzbietko fajnie by to bylo jakby to byla fasolinka bo wogole jej sie nie spodziewam w tym miesiacu!!ale co ma byc to bedzie!!za 4 dni powinnam miec @ i wtedy bede tez zamawiac testy owulacyjne bo w lipcu znow bedziemy sie starac!!!!
kurcze znow chce mi sie spac...a tyle jeszcze do nadrobienia...poczytam jeszcze troche i ide sie klasc... :(

pchełka10.05 to my m.wiecej w tym samym czasie jak coś tescimy:)..juz po owulacji i tylko czekać;)..Tzrymam kciuki !

m.a.l.i.n.k.o niom juz 9 tydzien sie zaczal :) u ciebie natomiast widze ze juz 10 rozpoczal swoj bieg :>... i jak brzusio juz widac ?? :) bo u mnie to taka mala pileczka ...ledwo widzialne, ale ja ją widze  ;D

pchelka, Rusalka i LILITH trzymam kciuki za Wasze fasolki i czekam na wiadomosci ... moja dzidzia chce miec wiecej "kuzynostwa"  :p

Brzusie to wy macie napewno juz!!!i to slodkie!!!
A dziekuje ze trzymacie kciuki za mnie ale nie wiem czy jest za co bo jak mowie nic niezauwazylam takiego procz tych niepokoijacych objawow...choc nie zawsze kobietki odrazu maja takie objawy ...np w 1 ciazy niemialam...dopiero spozniajacy @ dal mi do myslenia...
a tak nie na temat mam prosbe czy ktoras z was niepomoglaby mi zrobic suwaczka ile juz jestem z moim mezykiem??bo niestety rosyjskiego nie rozumiem...

czesc kobitki sama niewiem juz co mam myslec od 20 min.boli mnie brzuszek boli tak jakby bolał zoładek ale troszke za nisko jak na rzołodek jakies 3-4 cm.nad jajnikami boze chyba oszaleje niewiem co sie dzieje a na test jeszcze za wczesnie aaa maz własnie robi mi frytusie i kupił mi soczek "pysia" troszke witaminek :( :( :( :(

reklama
Po pierwsze sie uspokuj!!poloz sie i odetchnij...niemysl tyle o tym!!Byc moze to wlasnie fasolinka!!Ja takie cos czulam juz 2 dni po owulacji!A moze masz skorcze z nerwow?Mnie sie tak czasem zdaza bo mam nerwice ale normalnie tez tak jest...a moze z glodu??

Do góry