reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hm... sama nie wiem co robic... z jedenej strony chce juz byc w ciązy, ale z drugiej bym chciala odpocząc od tego wszytskiego, tego wypatrywania objawów, oglądania sie, mierzenia...
chyba w tym miesiącu sobie odpuścimy i po wakacjach zaczniemy znowu, odpoczniemy sobie, poopalam sie legalnie chociaz. po prostu cieszę sei tym co mam :) :) a jak przyjdzie czas, bedzie dzidzius

reklama
ELŻBIETKA zaraz jak tylko tescik bedzie positive dam znac obiecuje ale juz mnie korci zeby zrobic jak mam wytrzymac??????? pozdrawiam

ELZBIETKO to odpocznij sobie zrelaksuj sie a moze samo wyjdzie jak nie bedziesz myslec:)

PCHELKO zjamij sie czyms idz na spacer poloz sie polez

Margolis zrob tescik , tak jak mowia dziewczeta bedziesz wiedziala co i jak , jak postapic :) bedziesz spokojniejsza a i my bedziemy spokojniejsze :)

pchelko trzymam kciukaski i wypatruje pozytywnych wiadomosci :)
- wytrzymasz slonko , wytrzymasz :)

Elzbietko to najlepszy moment na ciaze , wlasnie wtedy kiedy masz dosc .... masz racje odpocznij :> nie mysl o tym ...a moze samo przyjdzie :)

dziewczyny własnie zaczoł mnie dziwnie kolic brzuszek od dołu ku górze czy ktos tak miał tak jak bym miała kolke poradcie bo sie zaczynam martwic asia

reklama
Do góry