reklama
Cześć Dziewczyny
katty, żeby zmienić sygnaturkę, musisz wejść w ustawienia i tam po lewej masz opcję edycja sygnaturki. A gdzie pracujesz? Bo piszesz, że tęsknisz za łobuziakami...Czyżby kolejna nauczycielka na staraczkach? ;-)no i przykro mi, że dostałaś @, ale nie łam się, razem raźniej (tzn. z nami staraczkami )
Mononoke, gratuluję egzaminu! A jak Ci minął pierwszy dzień w pracy??
LILITH, ale fajnie by było jakby z mieszkaniem wypaliło, może to by było miejsce, w którym byś się dobrze czuła.
Hope, wybaczamy łaskawie
Kamia, to teściową masz niezłą, nie ma co (czy to mam, bo nie doczytałam).
Ja mam dziś 5 dzień wyższych temperatur i chciałabym, żeby ten beznadziejny cykl w końcu się skończył (dziś 47 dc... wrrr).
katty, żeby zmienić sygnaturkę, musisz wejść w ustawienia i tam po lewej masz opcję edycja sygnaturki. A gdzie pracujesz? Bo piszesz, że tęsknisz za łobuziakami...Czyżby kolejna nauczycielka na staraczkach? ;-)no i przykro mi, że dostałaś @, ale nie łam się, razem raźniej (tzn. z nami staraczkami )
Mononoke, gratuluję egzaminu! A jak Ci minął pierwszy dzień w pracy??
LILITH, ale fajnie by było jakby z mieszkaniem wypaliło, może to by było miejsce, w którym byś się dobrze czuła.
Hope, wybaczamy łaskawie
Kamia, to teściową masz niezłą, nie ma co (czy to mam, bo nie doczytałam).
Ja mam dziś 5 dzień wyższych temperatur i chciałabym, żeby ten beznadziejny cykl w końcu się skończył (dziś 47 dc... wrrr).
Przykro mi, że @ przyszła. Trzeba mieć nadzieję, że nie przyjdzie w następnym cyklu i cieszyć się z przytulanek.
Musisz usunąć tą sygnaturkę, której nie chcesz.
Kahaka łobuzie, wysłałaś równo ze mną ;p
A ile masz dni wyższej z reguły? 14? jak tak to jeszcze niedługo U mnie dziś 9 i też czekam i czekam..
A z tym mieszkaniem też mam ogromną nadzieję, że się uda.. tam w 100% byłabym zadowolona. Teraz to nakręcam się zamiast na fasolkę to na to mieszkanko i znając mojego wiecznego pecha to się ono nie zwolni
Musisz usunąć tą sygnaturkę, której nie chcesz.
Kahaka łobuzie, wysłałaś równo ze mną ;p
A ile masz dni wyższej z reguły? 14? jak tak to jeszcze niedługo U mnie dziś 9 i też czekam i czekam..
A z tym mieszkaniem też mam ogromną nadzieję, że się uda.. tam w 100% byłabym zadowolona. Teraz to nakręcam się zamiast na fasolkę to na to mieszkanko i znając mojego wiecznego pecha to się ono nie zwolni
Ostatnia edycja:
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
katty83 przykro mi bardzo z powodu @ i dokładnie wiem co czujesz bo w pierwszym cyklu strań to przed @ miałam tyle objawów, że tylko jeszcze dużego brzucha mi brakowało,a pierwszy test zrobiłam odrazu 7 dni po połodnych więc jakie było moje rozczarowanie kiedy dostałam @. a najlepsze jest to, że w cyklu kiedy zaskoczyłam nie zauważyłam ŻADNYCH objawów i nawet spóźniająca się 6 dni @ była przeze mnie ignorowana i test zrobiłam dopiero na 7 dzień bo mi mój M ciągle wmawiał, że on czuje dzidzię:-)więc jak widzisz im mniej objawów tym czasem lepiej.tak więc głowa do góry i ciesz się, ze za ok 2 tyg znowu staranka:-) tak w sumie to teraz nakręcm się, ze nadal mam ich za mało:-) kule właśnie 1.5 godziny spałam a tu całe pakowanie czeka
lilith coś czuje że u Ciebie tak jak u mnie przeprowadzka będzie fasolkogenna:-)
monooke jak piewrszy dzień w pracy??
dziewczyny powiedzcie mi jak to teraz jest z przytualnkami bo ja odkąd dowiedziaąłm się o dzidzi to jestem taka przestraszona, że zapowiedziałam mojemu, ze dopiero po wizycie u lekarza jak zapytam co i jak a on załamany bo się wybieram dopiero w przyszłym tyg i trochę mi go szkoda;-)
lilith coś czuje że u Ciebie tak jak u mnie przeprowadzka będzie fasolkogenna:-)
monooke jak piewrszy dzień w pracy??
dziewczyny powiedzcie mi jak to teraz jest z przytualnkami bo ja odkąd dowiedziaąłm się o dzidzi to jestem taka przestraszona, że zapowiedziałam mojemu, ze dopiero po wizycie u lekarza jak zapytam co i jak a on załamany bo się wybieram dopiero w przyszłym tyg i trochę mi go szkoda;-)
reklama
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
a to u nas jest smiech na sali bo on waży 2 razy wiecej niz ja:-)