reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Czesc kochane;-) kamia jeszcze raz gratulacje:*:*:* Moja weternaka mnie opuszcza;-(
A ja wczoraj zadzwonilam do ginusia jak tam moja cytologia i ze byla ok tio od razu poszlam na krio...sam zabieg bezbolesny..ale w nocy masakra jestem niewyspana strasznie...czytalam ze moze po tym bolec brzuch jak na @ bo skurcze macicy itp..ale ja sie meczylam cala noc..skurcze mialam ale nie tylko ze brzuch bolal tylko nawet w nogach..jakby to okreslic trzaslam sie jak ryba bez wody...a dzisiaj boli brzuszek i głowa..nie wiem czy to normalne po krio czy mam dzwonic do gina...ahh;-(
dziękuje:-):-):-) nigdzie sie nie wybieram coćbym była w największej ciąży świata;-)
ja myslę że musisz do ginia zadzwonić bo to trochę dziwne żebyś aż tak źle się czuła

reklama
Hej, hej :D
Ale mam dziś dobry humorek - to chyba cos nowego :D

Co tam u was, jak się czujecie??
Pisać później co na usg i innych badaniach :)
Krio to z nadżerką?? Ja miałam wymrażaną to to samo??
Kahaka, a czy Ty ten termometr masz dobrze działający??

mnie od rana pobolewa brzuch ale jak pisałyście, że to normalne to się nie martwię i siusiam 150 razy na godzinę a trochę to uciążliwe bo w pracy WC mamy na piętrze w pracy:-(
wczoraj na wieczór taki strasznie twardy miałam dół brzucha.
lilith to fajnie, że masz dobry humorek. Nie daj go sobie nikomu zepsuć:-) a powiedz może Ty możesz mi odp na to co pytałam rano a propo wizyty u ginia...

A chodzi CI o usg? Normalnie powinien wymacać chyba ciąże, bo wiadomo, powiększona macica etc. Tak jak Poziomki pisała. A co do usg, to koło 6-7 tygodnia widać, wcześniej chyba pęcherzyk można zobaczyć.. Przyznam szczerzę, u mnie po 4 tygodniu tylko pęcherzyk i macica była. A to było też dawnoo temu.. i nie chcę wprowadzić Cię w błąd.
Najlepiej jakby wypowiedziały się dziewczyny, np. Poziomki.
ważne byś Ty się nie zamartwiała, zawsze jak co, zmienisz lekarza, lub pójdziesz dodatkowo do innego :)

Lilith tak wymrazanie to krio a jak sie po tym czulas? bolal Cie brzuch? ja mialam wczoraj o 20 i cala noc byla masakra az moj M dzisiaj mi mowi ze wogole nie spal bo mna tak trząsło i sie tak krecilam ze sie martwil co mi sie dzieje a dzisiaj bol jak na @:(

To było dawno.. ale pamietam, że: podczas zabiegu bardzo mnie piekło /szczypało/ parzyło i fakt, później gorzej się czułam bo bolało całe podbrzusze, ale na pewno nie do tego stopnia co Ty piszesz.. no i po tym zakaz prytulanek, chyba ze 4 tygodnie, ale wytrzymaliśmy tylko dwa. O ile się nie mylę albo miałam po tym plamienia albo dziwne upławy, ale ile, tez już nie pamietam :(
A kiedy masz kontrolę u lekarza po zabiegu??

Hej dziewczyny staram sie już ponad 5 m-cy, @ powinnam dostać w piątek miałam problemy z prolaktyną i brałam castagnusa ten miesiąc był ostatnim jak go brałam w sumie nie mam objawów jako takich nie bolą mnie piersi ani nic tylko jestem jakaś taka ciasna i jak to mówia dziewczyny rozpulchniona i dużo śpie i szybko zasypiam w 3 min :) a wczesniej zdażało mi sie do 24 nie spać a teraz odlatuje już o 19 nawet
jak myślicie może coś z tego być ?? czy już sobie wmawiam ??

reklama
a i od wczoraj mnie czasem pobolewają jajniki ale króciutko, a nigdy tak nie miałam przed @ no chyba że w jej dniu np rano mnie zabolało a po południu @ przychodziła

Do góry