reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

a i od wczoraj mnie czasem pobolewają jajniki ale króciutko, a nigdy tak nie miałam przed @ no chyba że w jej dniu np rano mnie zabolało a po południu @ przychodziła
witam witam!
nie będę oryginalna i napiszę tak;-): jeśli w piątek miałaś mieć @ to sikacza możesz sobie zrobić nawet teraz a potem niezależnie od wyniku betkę jutro z rana:-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Kamia, jak nie zauważy, to potwierdzisz, że to konował jakiś i tyle, bo własnie, betka się nie myli i na ziemię to raczej Ty jego powinnaś sprowadzić :D

Maryla, szanse są zawsze, czasem objawy mamy, czasem nie, ważne by się nie nakręcić i wyluzować ale nadzieję zawsze mieć powinnyśmy. Zobaczymy czy @ do Ciebie przylezie :)
A kiedy chciałabyś zatestować??

Kamia, jak nie zauważy, to potwierdzisz, że to konował jakiś i tyle, bo własnie, betka się nie myli i na ziemię to raczej Ty jego powinnaś sprowadzić :D

Maryla, szanse są zawsze, czasem objawy mamy, czasem nie, ważne by się nie nakręcić i wyluzować ale nadzieję zawsze mieć powinnyśmy. Zobaczymy czy @ do Ciebie przylezie :)

dziękuje kochana za postawienie do pionu:-) czyli jakby co to nie mam sobie dać wmówić, że ciąży nie ma jak mam wynik betki nie??

Kamia, no pewnie :)
Dla własnego spokoju betke powtórz i tyle :)

Kurde, ja zrozumiałam, że @ ma przyjść dopiero w piątek a nie że od piątku nie ma, to coś nakićkałam jak zwykle.

Dziewczyny a czy Mama to dziś miała testować czy jutro??

witam witam!
nie będę oryginalna i napiszę tak;-): jeśli w piątek miałaś mieć @ to sikacza możesz sobie zrobić nawet teraz a potem niezależnie od wyniku betkę jutro z rana:-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dopiero w ten piątek mam mieć :)

no własnie jak do tąd sie nie nakręcalam tak teraz troche chyba sie nakręcam - czasem ciężko jest to powstrzymać, no do testowania mi sie nie śpieszy nie chcem zobaczyć 1 krechy :( poczekam i albo zrobie w sobote albo poczekam do poniedziałku , wtorku - w każdym razie wole za szybko nie robić

i dzieki dziewczyny za odpowiedź :)

z tego co pamietam to dziś miała wizytę u ginia a testowanko jutro:-) ciekawe jak tam poziomki po usg:-)
no chcę sobie powtórzyć ale teraz już i tak nie zdąże bo w czwartek raniutko wyjeżdżam więc zrobię po powrocie:-) dzięki lilith za wsparcie:-) a i jeszcze jedno wiem ze od czasu do czasu robione to nie ma sensu ale zmierzyłam tempkę na dole- 37,4:-)

Kamia, no pewnie :)
Dla własnego spokoju betke powtórz i tyle :)

Kurde, ja zrozumiałam, że @ ma przyjść dopiero w piątek a nie że od piątku nie ma, to coś nakićkałam jak zwykle.

Dziewczyny a czy Mama to dziś miała testować czy jutro??
mama05 ?? jutro będzie rano testowac :) to własnie ona mi powiedziała o tym rozpulchnieniu :) i te nasze foremki co są w ciąży to też są rozpulchnione i z tąd moja myśl czy może jednak sie udało - do tej pory byłam raczej na nie

czesc babeczki-dzis cos nie moge sie polapac...
po wizycie sprawy tak wyglądają:
rozpulchnienie moze byc po lutce,ale po badaniu wziernikiem stwierdzil zasinioną szyjke:)a moja macica wczesniej maiala wymiary 3,5cm na 4,5 a dzis miala 4,5 cm na 5,5cm :))powiedzial ,ze to est na + jesli jest ciąza-dzis mam 25d.c za 2 dni termin @.
temp.dzis 37,2(od tygodnia mam 37),powiedzialam Mu jak sie czuje -zapisal wszytko i powiedzial ,ze jest spora szansa ,ze to wczesna ciąza i jutro mam zrobic test-jesli beda II i rano lutka raz a wieczorem 2 tabletki.
prosze o &&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze testowanie:):))

Maryla, ja myślę, że już w sobotę, niedziele możesz testować, albo właśnie ta betka dla pewności w piątek :) Życzę, aby się udało :)

Kamia, a z rana mierzyłaś nim wstałaś ? ;>

reklama
No Mama, super, że się odezwałaś, bo ja się już pogubiłam kiedy kto testuję inie pamiętałam, czy Ty dziś czy jutro :)

Ciesze się, że są spore szanse na fasolkę, no i pewnie Ty zadowolona z wizyty bardzo jesteś :)

Daj nam jutro znać co i jak. &&&&& trzymamy mocniutko :)

Do góry