reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wiesz Elżbietko ja nie chce nic mówić, ale te które mówiły, że widziały lekki cień drugiej kreseczki potem okazywało się, że są w ciąży ;D

reklama
nie myśle o tym za bardzo, naprawde, mam zamiar si ewyluzowac i poczekac ze staraniami, moze na majorce sie uda??? bedzie hiszpańmska fasolka ;D ;D
no bo jak by sie udało wczesniej to super, tylko wtedy nie skorzystam za bardzo ze słoca, a po coiś w końcu pałace za te wycieczke ;)

na "moim" weselu, tzn na tym co byłam było nawet fajnie. jakies 80mosób. tylko najgorsze w tym było to że nie było w restauracji, tylko w wynjaetej sali. jedzonko przygotowyway takie panie. ale zmywaniepo weselu dostało sie dla mnie!!! szok, jeszcze tylu naczń w życiu nie umyłam, chyb z 500 talezy i do tego salaterki i sztucce!!! myślalam ze padne nosem w te naczynia. kregosłup dal znac o sobie i brzuszek tez:/ ::)
ale takie jest życie, czego sie nie robi dla rodziny...

no szok!!!ja bym w zyciu tego nie pomyla...u nas na szczescie kelnerzy wszystko robili i jedzenia bylo masa...a na koniec przygotowano szwedzki stol...matko ogromny!!!!a ile tam bylo tych talezy i innych bajerow!!i jakie dziwne jedzenie!!nigdy takich ptraw nie widzialam...a wiecie to bylo moje 1 wesele wiec od dzis moge zesciej na nie chodzic!!!

Wiesz wazne ze panstwo mlodzi byli zadowoleni!!bo wsumie to ich dzien!! my tez mielismy robione w restauracji...tylko po slubie cywilnym i raczej bylo to takie kameralne przyjecie a nie na calutka rodzine nawet z zagranicy...Ale jakbym miala robic po koscielnym to wsumie cos podobnego do tego od kuzyna meza...w Ustroniu na szczycie gory...z pieknym widokiem...super hotel...ale niewiem czy byloby nas stac :(

Witam was wszystkich ! Agnezzz co do reakcji mojego chlopaka to jest naprawde szczesliwy :) wczoraj poprostu nosil mnie na rekach i caly czas calowal w brzuszek :p Z rodzicami jeszcze nie rozmawilismy... Nie wiem jak mam to zrobic, chyba najpierw sama zaczne cos mowic....dzis juz po calym domu sledzilam tate zeby mu powiedziec , ale nie mialam na tyle odwagi by mu powiedziec :TATUŚ BEDZIESZ DZIADKIEM !! Poczekam do jutra i zagadam go jutro, moze sie nie zdenerwuje :p

reklama
LILITH slonko witaj spowrotem mmmmmmm a ciasta byly dobre na weselu??? bo jakos mam ochote na ciasto :)

ELZBIETKO dobre serducho masz ja bym sie wykrecila i nie pomagala :)

MALGOSIAA to dobrze ze chlopak sie cieszy :)

Do góry