reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No to wlasnie powinnas isc jak masz przybrudzony:D a termin spodziewanej @ masz kiedy? a te plamienia ostatnio to wkoncu byla @ czy jak? bo ja juz sie pogubilam:>

no chyba tak bo przeciez gdyby tamto to nie byla @ to lekarze by juz potrafili jasno okreslic czy to ciaza czy nie...to ja bym na Twoim miejscu poczekala do poniedzialku i zrobila wtedy betke...

a mnie rozklada na łopatki kaszel katar wszytsko naraz...masakra...wczoraj po pracy ferwex i spac i dzisiaj planuje podobnie spedzic wieczor;-);-) juz sie nie umie doczekac hehe wczoraj troszke mnie brzuszek pobolewal i wogole mam bardzo ciemny mocz ale to chyba z tego przeziebienia... i tam na dole mokro sie znou robi...

no chyba tak bo przeciez gdyby tamto to nie byla @ to lekarze by juz potrafili jasno okreslic czy to ciaza czy nie...to ja bym na Twoim miejscu poczekala do poniedzialku i zrobila wtedy betke...

a mnie rozklada na łopatki kaszel katar wszytsko naraz...masakra...wczoraj po pracy ferwex i spac i dzisiaj planuje podobnie spedzic wieczor;-);-) juz sie nie umie doczekac hehe wczoraj troszke mnie brzuszek pobolewal i wogole mam bardzo ciemny mocz ale to chyba z tego przeziebienia... i tam na dole mokro sie znou robi...

Poczekam szkoda tracić kase:tak:Ale w życiu nie miałam plamień przed @:szok:
Karolciak kiedy masz @ przepraszam że nie pamiętam.

Kurcze na dwożu pochmórno a ja się zaraz roztopie tak mi gorąco

Ostatnia edycja:
reklama
A no to sie masz dobrze bo sie wlasnie zastanawialam czy je ze soba bierzesz?:szok: czy moze masz nianie?:szok: a dzieci musza broic bo po to jest dziecinstwo:-p

Do góry