reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Uczę tak naprawdę wszystkie grupy wiekowe ale w mojej szkole to mam: przedszkolaki, podstawówkę i gimnazjum :D piękny przegląd:)

ale mi sie nieprzyjemnie wybija moim ulubionym sokiem... a blleeee:( aż mi niedobrze Sorki dziewczynki za tego emoka ale idealnie oddaje to co teraz czuje:/

reklama
Straszna tragedia:-( i co teraz mąż zrobi???? za miesiąc dzidziusia mieli mieć:-:)-:)-:)-(

Dziewczyny myślimy tylko o pozytywnych rzeczach!!! Wszystkim awantórnym klientom mówimy NIE!!!!!

Juz jutro USG:D:D a o ktorej masz??:-):-):-):-):-) Jak tam dzisiaj sie czujesz jakies nowe objawy?? o ile moze byc ich wiecej?? i jak tam apetyt?:-)

ale straszna tragedia:-( wspólczuje całej rodzinie:-(

karolciak no niesstety ostetnimi czsy praca z klientem nie należy do przyjemności bo niekiedy trudno im zrowumic, ze dana firma bądź instytucja to nie ty i ty tylko tam prcujesz!!!! a w jakiem mieście mieszkasz??
poziomki jutro wielki dzień:-) ależ ci zazdroszczę:-)
monooke no to faktycznie masz tych maluchów do wyboru do koloru:-) a udaje ci się ja opanować:-)
u mnie nadal wszelkich objawów brak poza ogromnym bólem podbrzusza (dziś rano to aż miałam problem się wysiusiać tak barzdo mnie bolało) więc ciekawa jestem z czego to jest:szok: i dalej mam tem białawy śluz ale przd @ chyba taki jest nie??

Wiadomość z ostatniej chwili... dostałam @ .... brzuch mnie boli jak cholera :/
Szkoda, że nie będzie bobaska ale będziemy próbowali dalej :> z drugiej strony ciesze się, że cyk wrócił do normalności (31 dni to prawie normalność)
poziomki jak nas zostawisz tutaj same jak już bedziesz na 10000000000000% pewna ze zafasolkowałaś to Cie znajde i zmusze do powrotu :D
kami mmmm może to fasolka? a z dzieciaczkami jakos sobie radze :p
karolciak nie daj sie!

kamia może to fasolek??? Inaczej się czujesz niż zwykle?????

Napewno was tu nie zostawie:-D będę was męczyć ile wlezie:-D:-D
Strasznie się denerwuję:eek:jutrem.
Jestem potworrrrrrrrnie śpiąca niemoge sie obudzić:sorry:

MOnonoke super że masz zdrowe podejście!! dziewczyny uczyć się!!!

Karolciak a co poza tym???

Ałłł teraz boli mnie już wszystko z wyjątkiem brzucha, głowę to mi chyba zaraz rozwali, zaraz sobie zwymiotuje, a blee, ide do łóżka, może trochę poczytam a jak nie to mam wszystko w nosie i śpie.
poziomki nie denerwuj się bo Ci dam kopa ;) i jutro szybciutko poproszę o pełne sprawozdanie z usg!
kami trzymam mocno kciukasy na fasolinkę :p

no właśnie czuje się normalnie, oprócz bólu dołu brzucha i prawgo jajnika (chociaż np dziś wciełam pół słoika kwaśnych ogórków i wypiłam tą wodę a potem zagryzłam nektaryną;-)) ale też jakaś taka dziwnie spokojna... nie weim czy rozumiecie o co mi chodzi:-) tzn. nie myślę cały czas czy jestem w ciąży, nie doszukuje się żadnych objawów, bez płaczu myslę o tym, że pewnie w tym m-cu się nie udało, dziś 29 dc a ja nie zrobiłam jeszcze żadnego testu;-) (w poprzednich cyklach o tej porze byłam już po jednej becie i przynajmniej 3 sikaczach;-)) tak więc dziewczyny macie na mnie kojący wpływ:-)
poziomki będzie dobrze:-) twoje dzieciaczki jak widać lubią aurę tajemniczości wokół siebie;-) a propo historię Gabi już znamy, a jak była z Gosią?? tzn.jak się dowiedziałaś o ciąży??:-)

reklama
no właśnie czuje się normalnie, oprócz bólu dołu brzucha i prawgo jajnika (chociaż np dziś wciełam pół słoika kwaśnych ogórków i wypiłam tą wodę a potem zagryzłam nektaryną;-)) ale też jakaś taka dziwnie spokojna... nie weim czy rozumiecie o co mi chodzi:-) tzn. nie myślę cały czas czy jestem w ciąży, nie doszukuje się żadnych objawów, bez płaczu myslę o tym, że pewnie w tym m-cu się nie udało, dziś 29 dc a ja nie zrobiłam jeszcze żadnego testu;-) (w poprzednich cyklach o tej porze byłam już po jednej becie i przynajmniej 3 sikaczach;-)) tak więc dziewczyny macie na mnie kojący wpływ:-)
poziomki będzie dobrze:-) twoje dzieciaczki jak widać lubią aurę tajemniczości wokół siebie;-) a propo historię Gabi już znamy, a jak była z Gosią?? tzn.jak się dowiedziałaś o ciąży??:-)

W przeciwieństwie do ciąży z Gabi nie miałam żadnych objawów ale poprostu wiedziałam że jestem i już. Poszłam do gin w 10 tyg na kontrole.
Więc Kami jeżeli czujesz się inaczej może to być najlepszy objaw:tak:
Trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za fasolcie

Do góry