reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
i znowu sie musialam zdenerwowac..jak nie kierowniczka to klient..co za tydzien..prestensje do mnie ze list nie doszedl..niestety tak czasami dziala Poczta polska a fecet na mnie sugerujac ze ukradlam mu 1,95 za znaczek i go nie poslalam!!!! mam dysyc:[ pewnie zadzwoni ze skarga na glowna poczte ale co tam juz nie moglam byc mila do niego niech sie cieszy ze mu nie powiedzialam ze usadza mnie o kradziez ze pojde na policje:[

i znowu sie musialam zdenerwowac..jak nie kierowniczka to klient..co za tydzien..prestensje do mnie ze list nie doszedl..niestety tak czasami dziala Poczta polska a fecet na mnie sugerujac ze ukradlam mu 1,95 za znaczek i go nie poslalam!!!! mam dysyc:[ pewnie zadzwoni ze skarga na glowna poczte ale co tam juz nie moglam byc mila do niego niech sie cieszy ze mu nie powiedzialam ze usadza mnie o kradziez ze pojde na policje:[

Tak bywa niestety-ludzie są czasami beznadziejni. Całe życie pracuję z ludzmi więc wiem o co chodzi.

Wjechał pod tira. Żona w ciąży nie żyje - Polska - Informacje - portal TVN24.pl - 26.07.2010

Tczew - Zgina kobieta w zaawansowanej ciy - Wiadomoci - Aktualnoci

To jest straszne, aż mnie ciarki przeszły.. biedna dziewczyna :(

Karolciak nie przejmuj się jakims dupkiem, sama widzisz, że życie jest za krótkie żeby się takimi rzeczami przejmować. Ja też wiele razy się denerwowałam na pocztę a stojąc w długaśnych kolejkach współczułam tym wszystkim kobitkom, na których najeżdżali "klienci"... no co ma wspólnego kasjerka z tym, że taki pacan nie ma paczki?

żal tego męza dzieci i całej rodziny

ja sie nie przejmuje bo ja bardzo dobrze teraz juz wiem jaki na poczcie jest burdel i sie nie dziwie ze sie gubia listy itp. a jest tyle biurokracji ze zeby wydac jeden glupi list to masz 10 papierkow i on zajmuje ok 15 minut tylko ze to sie wypisuje po pracy..jak rozliczasz listonosza itd wiec to nie jest takie jak sie wydaje...a ludzie przyjda w ten sam dzien z awizem i mysla ze juz odbiora bo jest godz 15 to listonosz juz wrocil z rejonu tylko trzeba te wszytskie listy powpisywac do ksiag przypisac itd wiec to zajmuje z 2 godziny a z drugiej strony jak sie stoi to sobie tego nawet nie idzie wyobrazic jakie to wszytsko jest "posrane"heh..co z tego ze sa komputery one tylko utrudniaja bo papierki i tak zostaly i trzeba i do kompa i na kartke wszytsko pisac zal pl poczta jest jeszcze w PRLU..mam nadzieje ze kiedys to sie zmieni....

W każdej pracy tak jest, ludzie myśą, że bycie nauczycielem to też żadna praca, ze mało godzin i nic do roboty i jeszcze z pretensjami do Ciebie przychodzą.... ja tam wiem, dlatego nigdy nie czepiam się niczyjej pracy :)
Pomyśl sobie za to o czymś przyjemnym :)

o weekendzie:) i o niedzieli ktora cała przespie:) w kazdej pracy sa plusy i minusy ale niestety sa ludzie bez wyobrazni ktorzy maja swoje pojecie o tym kto co robi..i jak to łatwo i przyjemnie sobie pracuje...a praca nauczycielki to dla mnie wogole bylaby masakra nie wyobrazam siebie na takim stanowsku.. heh a jakie masz dzieci podstawowka , gimnazjum czy jeszcze starsze?? hehe w wogole jak tam twoje samopoczucie??:)

reklama
Straszna tragedia:-( i co teraz mąż zrobi???? za miesiąc dzidziusia mieli mieć:-:)-:)-:)-(

Dziewczyny myślimy tylko o pozytywnych rzeczach!!! Wszystkim awantórnym klientom mówimy NIE!!!!!

Do góry