poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hehehehe, moja na szczęście nie ma zielonego pojęcia o tej stronceA mojego K. to bym nigdy na żadnego innego nie wymieniła :*
ps. nienawidze obierania ziemniaków:/
Ja też nienawidze obierania ziemniaków
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehehe, moja na szczęście nie ma zielonego pojęcia o tej stronceA mojego K. to bym nigdy na żadnego innego nie wymieniła :*
ps. nienawidze obierania ziemniaków:/
i znowu sie musialam zdenerwowac..jak nie kierowniczka to klient..co za tydzien..prestensje do mnie ze list nie doszedl..niestety tak czasami dziala Poczta polska a fecet na mnie sugerujac ze ukradlam mu 1,95 za znaczek i go nie poslalam!!!! mam dysyc:[ pewnie zadzwoni ze skarga na glowna poczte ale co tam juz nie moglam byc mila do niego niech sie cieszy ze mu nie powiedzialam ze usadza mnie o kradziez ze pojde na policje:[