reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

:-) czyli w sumie dzidzia sama sie wprosiła;-) pewnie jest tak jak mówisz, trochę udaje, że ma taki luz;-)
kochana lecę lulu:-) dobranoc. powodzenia jutro na usg:-) o którj masz?? buziaki

reklama
Dzien Dobry;-) to teraz zostaje tylko czekac do 11:tak::tak: a u mnie nic sie nie dzieje w przeciwienstwie do tamtego cyklu....brzuch nic mnie nie boli nic nie kluje ogolnie spokojnie..piersi troche wczoraj zaczely bolec...tylko mnie dziwi czemu one bola 10 dni przed @? w tamtym cyklu tez tak bylo.... a w brzuszku nie slychac ani nie czuc zeby sie cos dzialo... Wiec beda kolejne staranka:D:D

I Wy tutaj siedzicie po nocy a ja rano jestem osamotniona:dry:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!
Ja standardowo przeżywam katusze podczas @. Leje sie ze mnie jak z niagary a czuje się fatalnie :/ Nawet jesc nie moge bo mam ochote wszystko zwrocic :/
Kami poprawilas mi humor, ciesze sie z to moze byc fasolinka :)
poziomki pokaz im tam na tym usg ze masz piekna fasolke :)
karolciak czasem brak objawow to tez objaw :D nie martw sie mnie prawie 2 tygodnie przed @ tak bolaly piersi ze myslalam, ze odlece :)

monooke biedna jesteś:-( ja też (oprócz okresu kiedy brałam tabletki) to każdy @ miałam normalnie jak rzeźnię, mdlenie, zastrzyki przeciwbólowe na pogotowiu itp. Trzymaj się kochana:-)
poziomki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
karolciak to ja widzę że my dwie w tym cyklu takie wyciszone;-) i bezobjawowe:-) jak zwykle idziemy łeb w łeb (ostatnio obie te same objawy a teraz razem brak:-))

Poziomkito i razem zajdziemy w ciaze:D Tylko daj znac kiedy;-)
Mononokewspolczuje Ci bardzo ja naszczescie ostatnie @ miewam wmiare bezbolesnie...raz na rok mam taka okropna...oby nie w tym cyklu:-)
Straszna ta pogoda cały tydzien leje... a my chyba jednak w te wakacje nigdzie nie pojedziemy...zalezy jak z kasa bedziemy stali trudnoo;-)

Nic sie nie boj nikt Cie nie zostawi:-p Ale pamietaj ze to dziala w dwie strony...jak zafasolkujesz to nie masz prawa uciekac od nas;-) bo to bedzie nasze "wspolne" dzidzi hehehe
Poziomkiczekamy niecierpliwie na nowiny...wracaj szybciutko i oczywiscie &&&&&&&&&&&&&

nikt stąd nie będzie uciekał;-) wręcz przeciwnie jako już zafasolkowane będziemy takie madre rady udzielały jakie to są piewrsze objawy;-)
poizomki juz nie mogę usiedzieć z ciekawości:szok:

reklama
Do góry