reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

monookeacha to już teraz wszytsko rozumiem:-) a byłaś u laekrza popytać z czego moga wynikać takie długie @ i wogóle cykle?? Bo to srasznei dziwne:szok:
karolciakwię u mnie tak samopoczucie psychiczne dużo lepsze:-) a fizycznie... hmmm... ani na @ (a powinna byc juz nie długo-suwaczek mam zrobiony trochę na wyrost, zeby się nie podpoalać jak w sobotę @ nie będzie) ani na fasolkę- chyba cykl mi się zawiesił:-) ale jak tak głęboko się w siebie wsłucham;-) to mi się wydaje że w tym miesiącu nici z bobasa:-( ale zgodnie z waszymie radami nie załamuje się tym i będe próbować dalej:-) a Ty mówisz że w tym cyklu małoprawdopodobne u Ciebie??

reklama
monookeacha to już teraz wszytsko rozumiem:-) a byłaś u laekrza popytać z czego moga wynikać takie długie @ i wogóle cykle?? Bo to srasznei dziwne:szok:
karolciakwię u mnie tak samopoczucie psychiczne dużo lepsze:-) a fizycznie... hmmm... ani na @ (a powinna byc juz nie długo-suwaczek mam zrobiony trochę na wyrost, zeby się nie podpoalać jak w sobotę @ nie będzie) ani na fasolkę- chyba cykl mi się zawiesił:-) ale jak tak głęboko się w siebie wsłucham;-) to mi się wydaje że w tym miesiącu nici z bobasa:-( ale zgodnie z waszymie radami nie załamuje się tym i będe próbować dalej:-) a Ty mówisz że w tym cyklu małoprawdopodobne u Ciebie??

Pewnie gin bedzie chciał dać proszki anty na wyregulowanie.

Ja pożarłam właśnie 8 ogóra:-D

Ja u ginka byłam już w maju, przed ślubem bo myślałam, że jestem w ciąży, ale wykrył tylko nadżerkę i ją wyleczyłam. A co do cyklu to dał mi coś na wywołanie (nie pamiętam jak się to nazywało i jakieś coś drugie żeby mi się dużo nie lało - podziałało) no i mówił, że jak to tylko 1-2 cykle to może być z powodu stresu (przed ślubem), zmiana ogólnie (przeprowadzka, blablabla), zresztą po kolejnej @ mam iść na kontrolę.

poziomki zaraz zjesz całą lodówkę :D

kami karolciak poziomki izus JA CHCE BOBASKA!!!!!!!

Ja u ginka byłam już w maju, przed ślubem bo myślałam, że jestem w ciąży, ale wykrył tylko nadżerkę i ją wyleczyłam. A co do cyklu to dał mi coś na wywołanie (nie pamiętam jak się to nazywało i jakieś coś drugie żeby mi się dużo nie lało - podziałało) no i mówił, że jak to tylko 1-2 cykle to może być z powodu stresu (przed ślubem), zmiana ogólnie (przeprowadzka, blablabla), zresztą po kolejnej @ mam iść na kontrolę.

poziomki zaraz zjesz całą lodówkę :D

kami karolciak poziomki izus JA CHCE BOBASKA!!!!!!!

Nie ,tylko ogórki małosolne:-D wydeptałam ścieżkę do warzywniaka:-D

Trochę cierpliwości a fasolka przyjdzie:tak:

reklama
starsznego mi dzis zrobiłyście smaka tą gadką o gofrach i zajeżdząm dziś wieczorem do mamuśki i co tam leży na stole świeżutko zrobione??;-) GOFRY!!!!!!!! a nie robiła ich chyba z 2 lata:szok:

Do góry