reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja sie ta nie marwie..tylko mi babsko cisnienie dzwignelo...bo ja dobry mialam humor a jak ona sie nie ma na kim wyzyc to niech to zrobi na swoim mezu...one mysla ze ja tam najmlodsza jestem to moga gadac co oim sie podoba..tylko ze kiedys jak jakas skarge na nie przygotuje to sie one beda tlumaczyc...normalnie to jak fala w wojsku czy mobing czy co to ma byc...naszczescie ja z nimi nie przebywam calymi dniami tylko je widze przez pol godziny...bo bym je musiala pozabijac.. zamiast pomagac bo od tego chca to nie powiedza co i jak a pozniej zjebki ze cos zle sie robi to jej dzisiaj powiedzialam ze ja wrocka nie jestem i z kosmosu sie nie dowiem co mam robic...ale gdzies to mam..i taki jeden babsztyl potrafi zepsuc caly dzien...

Poziomki ja czekam z niecierpliwoscia na ten piatek kiedy nam oswiadczysz ktory to tydzien heheh

reklama
ja sie ta nie marwie..tylko mi babsko cisnienie dzwignelo...bo ja dobry mialam humor a jak ona sie nie ma na kim wyzyc to niech to zrobi na swoim mezu...one mysla ze ja tam najmlodsza jestem to moga gadac co oim sie podoba..tylko ze kiedys jak jakas skarge na nie przygotuje to sie one beda tlumaczyc...normalnie to jak fala w wojsku czy mobing czy co to ma byc...naszczescie ja z nimi nie przebywam calymi dniami tylko je widze przez pol godziny...bo bym je musiala pozabijac.. zamiast pomagac bo od tego chca to nie powiedza co i jak a pozniej zjebki ze cos zle sie robi to jej dzisiaj powiedzialam ze ja wrocka nie jestem i z kosmosu sie nie dowiem co mam robic...ale gdzies to mam..i taki jeden babsztyl potrafi zepsuc caly dzien...

Poziomki ja czekam z niecierpliwoscia na ten piatek kiedy nam oswiadczysz ktory to tydzien heheh

Juz nie moge sie doczekać

Dlatego pracuję sama dla siebie:tak:

Ostatnia edycja:
poziomki spać to aj uwiebiam ale niestety od 6 pracuje ale naszczeście tylko do 12:-)
a propo sprzątnia ta raz na kiedy mam takie zrywy i wytedy szoruje co popadnie ale ogólnie przedkładam spanie baź byczenie się z męzusiem nad pucowanie podłogi;-) a teściowa to typowa ślaska gospodni raz wtygodniu myjąca okna:-)
monooke szczęściaro nie pracujesz?? ależ zazdroszczę bo ja mam podobnie jak biedna karolciak czepliwego szefa i ciągłe stresy z jego powodu. Wspólczuje ci kochana, masz rację ta pogoda dobija, nie może być coś pomiędzy upałami a ulewami???

poziomki spać to aj uwiebiam ale niestety od 6 pracuje ale naszczeście tylko do 12:-)
a propo sprzątnia ta raz na kiedy mam takie zrywy i wytedy szoruje co popadnie ale ogólnie przedkładam spanie baź byczenie się z męzusiem nad pucowanie podłogi;-) a teściowa to typowa ślaska gospodni raz wtygodniu myjąca okna:-)
monooke szczęściaro nie pracujesz?? ależ zazdroszczę bo ja mam podobnie jak biedna karolciak czepliwego szefa i ciągłe stresy z jego powodu. Wspólczuje ci kochana, masz rację ta pogoda dobija, nie może być coś pomiędzy upałami a ulewami???

Nie ma to jak wylegiwanko:tak: niestety mój M jest rannym ptaszkiem:wściekła/y:

Jestem nauczycielką więc mam wakacje :p Ale nie wiem, czy to tak fajnie. Wolałabym iść do pracy, w domu nie mogę sobie nigdy znaleźć miejsca, a teraz jeszcze ta pogoda... ani na spacer, ani na rower, ani na zakupy, ani do ogródka... no normalnie siedzieć w domu i w okno patrzeć :/

Nie ma to jak wylegiwanko:tak: niestety mój M jest rannym ptaszkiem:wściekła/y:

Mój gdybym go nie ustawiła do pionu to by już o 5 wstawał bo wyleżeć nie potrafi... a ja o 5 to jeszcze nie bardzo pamiętam jak sie nazywam :D

o to super!! a czego uczysz??:-) no to faktycznie jak ktoś ma dłuższą przerwę w pracy to nie wiadomo co z soba począć:-) a jak się wogóle czujesz?? kiedy masz termin@??

Jestem nauczycielką więc mam wakacje :p Ale nie wiem, czy to tak fajnie. Wolałabym iść do pracy, w domu nie mogę sobie nigdy znaleźć miejsca, a teraz jeszcze ta pogoda... ani na spacer, ani na rower, ani na zakupy, ani do ogródka... no normalnie siedzieć w domu i w okno patrzeć :/

Mój gdybym go nie ustawiła do pionu to by już o 5 wstawał bo wyleżeć nie potrafi... a ja o 5 to jeszcze nie bardzo pamiętam jak sie nazywam :D

Mój beze mnie to nic nie chce robić:confused2:, a ja jestem bardziej aktywna wieczorem i w nocy.
Właśnie najadłam się ogórów małosolnych-mmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dziwne ale kajzerki są dla mnie słodkie jak drożdzówki:eek:

Poziomki ale masz smaczki

Kamia a jak twoje samopoczucie? jak tam staranka?:)
a w Polsce albo Afryka albo Syberia:[ jak pamietam jak bylam mala to ta pogoda byla jakas normalniejsza..w zime byl snieg w lato bylo cieplo itp tak jak byc powinno a teraz to juz nie ma 4 por roku tylko wszytsko wymieszane..

o to super!! a czego uczysz??:-) no to faktycznie jak ktoś ma dłuższą przerwę w pracy to nie wiadomo co z soba począć:-) a jak się wogóle czujesz?? kiedy masz termin@??

Hehehe, uczę języka angielskiego :)
Jak się czuję? w sumie bez zmian - tempka 36,8-37,3, bolące piersi... no może mi żyłki na piersiach widać.... a z terminem @ to szczerze powiedziawszy sama nie wiem... :/ bo to skomplikowane jest i nawet o tym pisałam, ale specjalnie dla Ciebie :
Zawsze miałam w miarę regularne cykle 26-30 dni, z czego w 90% były to 28 dni i @ trwały 7 dni. W kwietniu i maju @ spóźniła mi się dwa tygodnie czyli miałam 42 dniowe cykle i @ trwały po 10 dni :/. Ale ostatnio miałam normalną @ - 7 dni i policzyłam sobie, że to może będzie normalny cykl 28 dniowy.
No ale nic z tego, na teściku wykonanym w 28dc była 1 kreska, a to było w niedzielę. Do dzisiaj nie mam @ i nawet nie wiem jaką ilość dni zakładać na cykl....

poziomki ale masz smaki :D

reklama
Poziomki ale masz smaczki

Kamia a jak twoje samopoczucie? jak tam staranka?:)
a w Polsce albo Afryka albo Syberia:[ jak pamietam jak bylam mala to ta pogoda byla jakas normalniejsza..w zime byl snieg w lato bylo cieplo itp tak jak byc powinno a teraz to juz nie ma 4 por roku tylko wszytsko wymieszane..

Na dworzu zimno a ja płone

Mononoke dopóki niema @ jest nadzieja!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry