reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
no właśnie korzytstać z wolnej chaty trzeba:-)
monooke rozumiem cię bo ja po pierwszym nie udanym cyklu zrzekałam się, że koniec z celowymi straniami, nic nie liczę nic nie chcę wiedzieć, tyle, że ciekawość i chęć jest silniejsza i tak zawsze po płodnych się nakręcam;-)

no i dokładnie w tym cyklu tak się staram;-) tzn, staram się sobie tłumaczć, że jak w tym cyklu się nie uda to świat się nie zawali:-) aczkolwiek barzdo chcę:-)

heh poziomki jak zrobilas te obrazki? ja sciagnelam ten program co sa te wszytskie buzki ale co dalej?:p ale wole byc czlowiekiem niz kura z Twojego postu bo przynajmniej mi dziecka nie zjedza jak jej jajka:p

heh poziomki jak zrobilas te obrazki? ja sciagnelam ten program co sa te wszytskie buzki ale co dalej?:p ale wole byc czlowiekiem niz kura z Twojego postu bo przynajmniej mi dziecka nie zjedza jak jej jajka:p

Karolciak Ty to jesteś!!! My hodujemy kurki i kaczki i nikt ich nie zjada ani jajek też!!

Na pasku na gurze masz ikonke z buzką i tam kliknij i pokażą się buzki i kliknij na wybraną i sama się wklei do pościku:tak:

Ostatnia edycja:
Mononoki nie trac nadzieji:) ale spontan najwazniejszy chociaz trudno jak bardzo sie pragnie dzidziusia:tak: daj no troszke tego ciasta na sprobowanie bo glodna jestem:>

Spontan :D Ja dzisiaj mojemu zrobie taki spontan na przywitanie ze po wszystkim nie będzie sie mógł ruszać :D Ale mam chcice na przytulanie (szkoda tylko, że wolnej chaty nie ma - mieszkamy z teściami).
A placek w trakcie powstawania, mam nadzieję, że coś z niego wyjdzie :D

reklama
Do góry