reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Poziomki predzej czy pozniej ta kure i tak ktos zjje:p a ja zawsze chcialam miec pisklaczka wiec najlepiej na wielkanoc prosze mi przyslac:tak:
Na jakim pasku?????:>

ptasie mleczko mniammm.. dziewczyny czemu my o samych ptakach rozmawiamy?? heheh tu o kurach , ptasie mleczko?? ale mam skojarzenia:O

Ostatnia edycja:
Poziomki predzej czy pozniej ta kure i tak ktos zjje:p a ja zawsze chcialam miec pisklaczka wiec najlepiej na wielkanoc prosze mi przyslac:tak:
Na jakim pasku?????:>

ptasie mleczko mniammm.. dziewczyny czemu my o samych ptakach rozmawiamy?? heheh tu o kurach , ptasie mleczko?? ale mam skojarzenia:O

Głodnemu chleb na myśli:-D:-D:-D

Naszych kurek nikt nie zje bo to są kurki i kaczuszki ozdobne i nie opłaca się ich jeść:tak:

Biszkopt z galaretka i ptasim mleczkiem.
Przepis znalazłam na necie, wygląda ciekawie.
Placek z galaretką i ptasim mleczkiem - Placek, galaretką, ptasim, mleczkiem ale pozmienialam proporcje i udziwniłam mase bo sie nie nadawała do niczego :D

Brzmi pięknie ale ostatnio moje uwielbienie do słodyczy przerodziło się w niechęć:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Głodnemu chleb na myśli:-D:-D:-D

Naszych kurek nikt nie zje bo to są kurki i kaczuszki ozdobne i nie opłaca się ich jeść:tak:

U nas są takie do jedzenia :D NIkt sie nie zastanawia tylko !!!praCh!!! i rosołek :p

Brzmi pięknie ale ostatnio moje uwielbienie do słodyczy przerodziło się w niechęć:-( :smutny:
Moja koleżanka tak miała jak zaszła w ciążę...... :>

reklama
a jak z praca? pojechaliscie w ciemno? czy Twoj Mężus dojezdza? mam kuzynke ktora tez mieszka na wsi i codziennie do pracy dojezdzaja ponad 70 km:O Ale nam by sie to nie oplacalo..:) a w poblizu nie ma wsi;(

Do góry