reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Trochę myli ta twoja nieregularna @ ale jakbyś dziś poszła na betkę to masz już pewny 100% po po owulacji z tego co piszesz to juz dużo czasu minęło:-)

Kamia niekoniecznie. Betka wyjdzie najwcześniej 5 dni po zapłodnieniu ale jeżeli owu była puzniej lum jajeczko wędrowało dłużej na badanie może być za wcześnie. Ale jeżeli jest to krótszy z cykli to faktycznie betka już wyjdzie:tak:

reklama
no w sumie racja:-) no nic MarWi musisz się niestety uzbroić w cierpliwość, jak każda kobietka, która chce dzidziusia:-) tak jak pisała poziomki trochę głupie jest to, że objawy @ i ciąży można pomylić (a szczególnie jak bardzo się chce tego drugiego) ale z czasem wszystko się będzie klarować:-)

no w sumie racja:-) no nic MarWi musisz się niestety uzbroić w cierpliwość, jak każda kobietka, która chce dzidziusia:-) tak jak pisała poziomki trochę głupie jest to, że objawy @ i ciąży można pomylić (a szczególnie jak bardzo się chce tego drugiego) ale z czasem wszystko się będzie klarować:-)

Trzymam &&&&&&&&&&&&

witam,Was dziewczyny:)-jestem tu 'nowa' mianowicie.Mam problem i to spory...
ostatnia miesiaczke mialam 27.05. (trwala ok.6DNI)cykle mam nieregularne. Urodzilam synka 21.12.2010r,no i miesiaczka sie od 27.05 nie pojawila.Zrobilam 5testetow roznych firm,kazdego innego dnia z odstepami.no i negatywne.Myslicie ze to moze byc ciaza?Zbytnio bym nie chciala bo chcialam pierw poswiecic sie i odchowac syna do 3 lat i dopiero pomyslec nad drugim dzieckiem,ale co bedzie to bedzie.Objawow nie mam tylko ze brzuch ciagle boli jak na @, dodam ze mam niedoczynnosc tarczycy i troche ja zaniedbalam od ciazy.

ostatnia miesiaczke mialam 27.05. (trwala ok.6DNI)cykle mam nieregularne. Urodzilam synka 21.12.2010r,no i miesiaczka sie od 27.05 nie pojawila.Zrobilam 5testetow roznych firm,kazdego innego dnia z odstepami.no i negatywne.Myslicie ze to moze byc ciaza?Zbytnio bym nie chciala bo chcialam pierw poswiecic sie i odchowac syna do 3 lat i dopiero pomyslec nad drugim dzieckiem,ale co bedzie to bedzie.Objawow nie mam tylko ze brzuch ciagle boli jak na @, dodam ze mam niedoczynnosc tarczycy i troche ja zaniedbalam od ciazy.

Zacznijmy od tego że jeżeli karmisz piersią to @ może się pojawiać nieregularnie.
Szczerze wątpię żebyś była w ciąży, pewnie duży wpływ ma tarczyca i radze Ci o nią zadbać bo w przyszłości możesz mieć problem z rodzeństwem dla swojego maluszka.
Powinnaś jak najszybciej odwiedzić lekarza bo z hormonami nie ma żartów:tak:

a jest u Ciebie ryzyko ciąży w sesnesie przytulanek w dni płodne??
czytałam teraz, żę niedoczynnść tarczycy, a szczególnie źle leczona ( a sama wspomniałaś w poście, że ją trochę zaniedbałaś) jest często powdem zaburzenia @. co mnie też trochę zdziwiło przeczytałam,że upały też mogą zaburzyć cykl, a jakby nie było ostatnio na trochę doskwierałay więć może to też trochę zawiniło:-) wydaje mi się też, że raczej 5 testów nie może się mylić, ale różnie to bywa:-)

no wlasnie mam nieregularne i u mnie trudno jest wyliczyc i trafic w dni plodne.narzeczonego i tak praktycznie nie ma gdyz wyjezdza czesto wiec z kazdej wolnej chwili kozystamy hihi. jutro mam wizyte u lekarza:)dziekuje Dziewczyny za rady ! Pozdrawiam:)

reklama
Do góry