reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
no ale sama pisałaś, że jakoś tak przy piewrszej wizycie Cię nie odrzuciło a to juz jest na plus:-)
a jak się czujesz?? Robisz jutro badania??

Mam zgage od rana:baffled: i właśnie sobie pospałam(3h):-).Kurcze dzisiaj nawet kawa mu nie smakowała:dry: Na badanka ide we wtorek bo jutro do pracy nie jade i siedze w domu.
Dzisiaj na 3 dni przyjeżdza moja mama:-),jest super pogoda bo nie ma słońca.

chcieliśmy się poprzytulać ale dziewczynki się kręcą a więc znowu nic z tego

A co u Ciebie???
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10

icon1.gif
Odp: CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Cześć dziwczyny mam pytanko ja mam teraz 39dc dalej mam te wszytskie objawy @ powinna przyjśc we wtorek a ja dalej mam ten śluz niewiem co o tym myslec podobno jak sie zajdzie w ciążę to jest go duzo więcej ja dzisiaj to normalnie takim dużym sznurem wyskoczyło ze mnie długie białe i ciągliwe niewiem co mysleć o tym sluzie głupio mi pisac o takim czymś ale mysle że wy tutaj zrozumiecie

icon1.gif
Odp: CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Cześć dziwczyny mam pytanko ja mam teraz 39dc dalej mam te wszytskie objawy @ powinna przyjśc we wtorek a ja dalej mam ten śluz niewiem co o tym myslec podobno jak sie zajdzie w ciążę to jest go duzo więcej ja dzisiaj to normalnie takim dużym sznurem wyskoczyło ze mnie długie białe i ciągliwe niewiem co mysleć o tym sluzie głupio mi pisac o takim czymś ale mysle że wy tutaj zrozumiecie

Jeżeli miałaś dostać @ we wtorek to już czas na teścik:tak:
Rzeczywiście śluziku w ciąży jest duuuużo więcej. Masz jeszcze jakieś objawy????
Nie czekaj i zrób najlepiej bhcg w najbliższej przychodni ew zrób test z apteki. Po takim czasie testy są jak najbardziej wiarygodne:-) Nie krępuj się zadawać pytań,jak tylko możemy to pomożemy

u mnie gitarka:-) cały weekend się byczę ale niestety jutro do pracy:-(
MariWi już spóźno @ jest big objawem;-) więc testy teraz jak najbardziej:-) powodzenia:-)

Cześć dziewczyny ja od jakiś 2 tygodni mam ten sluz co pisałam jutro mam mieć @ bo raz mam 28 raz 41 dniowe cykle więc gupieje w tym cyklu brałam clo do tego tempka dzisiaj 37,2 bolą mnie a raczej mam bardziej wrażliwe niż zwykle broodawki piersi i wydaje mi się że powiększyły mi się okolice brodawkowe test robiłam po 28 dc ale wyszła jedna krecha i więc niewiem czy test był za wcześnie powiedzcie dziewczyny na co wam to wygląda niechce sobie robić nadzieji

dziewczyny napiszcie co myslicie ??????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny ja od jakiś 2 tygodni mam ten sluz co pisałam jutro mam mieć @ bo raz mam 28 raz 41 dniowe cykle więc gupieje w tym cyklu brałam clo do tego tempka dzisiaj 37,2 bolą mnie a raczej mam bardziej wrażliwe niż zwykle broodawki piersi i wydaje mi się że powiększyły mi się okolice brodawkowe test robiłam po 28 dc ale wyszła jedna krecha i więc niewiem czy test był za wcześnie powiedzcie dziewczyny na co wam to wygląda niechce sobie robić nadzieji

Najgorsze jest to że objawy wczesnej ciąży są podobne do miesiączkowych:dry:
Powinnaś zrobić test ok 35-40 dc jeżeli @ się nie pojawi,ponieważ w takich przypadkach bieże się pod uwagę średnią cyklów z ostatniego półrocza. Najlepiej jest robić testy z krwi ,są pewne w 100% i wykrywają bardzo wczesną ciążę:tak:

reklama
Trochę myli ta twoja nieregularna @ ale jakbyś dziś poszła na betkę to masz już pewny 100% po po owulacji z tego co piszesz to juz dużo czasu minęło:-)

Do góry