reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmimy...

reklama
a u nas powoli zwiększamy dawki Bebilonu :sorry2: Za to wieczorkiem i nocą pierś jest niezastąpiona - Misiowi się przyjemniej zasypia.
Faktycznie za Waszymi radami jabłko z marchewką smakowało lepiej niż osobno :-D
Brokuły i ziemniaczki też smakują. Dziś zobaczymy szpinak i wprowadzamy zupki. :-D
Na razie mam zamiar dawać ze słoiczków ale jak spróbuje nowych smaków to biorę się za gotowanie.

Najlepszy numer to taki,że jako jedni z ostatnich wprowadzamy dopiero nowe rzeczy a ja mam najwięcej postów o karmieniu, hahahahahahaaahaaaahhahahaahahaah:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

buuuuuuuuuuuuuuu
dzis odciagnełam w pracy 70 ml:-(a wczoraj nawet nie zdązyłam wziąść w reke laktatora:zawstydzona/y:
nocne karmienie nie starcza juz mojemu Smykowi:-(bywa ze po zjedzeniu obu piersi płacze w nocy i musze mu dac butelkę:-(ehh tak mi żal chociaż i tak długo wytrzymalam walcząc bo przeciez od 3 tygodnia zycia Marcel jest dokarmiany:zawstydzona/y:ważne że te pół roku coś tam tej piersi dziennie wypił:sorry2:

nie przejmuj się niekat za bardzo..i tak długo podtrzymujesz laktację.:yes:
u nas jeszcze ciągle jest cycuś..szczeg. w nocy..mimo że wieczorem jest butla..,i jak gdzieś jedziemy..albo poprostu czuję że mi leci mleczko..

My drugi dzień pijemy Hipp Bio i drugi dzień mamy normalną kupkę:happy2:,aż się dziecko(odpukac)grzeczniejsze zrobiło:szok:i więcej pije soku w ciągu dnia.Nie rozdrabniam jej już tych obiadków boboVita,je sobie takie z "przeszkodami":-D.A i przepada za Flipsami,ale nie tymi o tej nazwie(bo musze stwerdzic,ze się zepsuły,nie sa takie jak dawniej)za to te Mr.Snaki są pycha.:tak:

Basia też wczoraj zjadła pierwszą chrupkę kukurydzianą, taką długą na ok. 15 cm.:-) opczywiście pod nadzorem, bo przecież nie ma zębów:-D ale poszło jej to bardzo szybko

Miśce coś zupki nie bardzo podchodzą - albo ja nie umiem gotować, muszę spróbować jakiś słoiczek i wtedy zobaczymy czy to moja wina czy ona po prostu tak ma:baffled:

Za to jadłaby wszystko to co my, biszkopty, flipsy uwielbia, a i dziobnie czasem po troszku tego co my :-D

reklama
Do góry