Marteczka23
Fan(ka)
No smakuje jej dosłownie wszystko co jej mama zaserwuje;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas schemat bardzo podobny, tylko na odwrót - młody nie lubi gładkich - musi coś mieć do "żucia"Dobrze że chociaż w tej dziedzinie nie mamy problemówWłaśnie się pani doktor pytała czy jada zupki jak jej powedziałam,że ona pochłania wszystko to mówi,że trzeba się tylko cieszyc;-).Rano jak wstaniemy to kaszka,popołudniu obiadek i tu racja te Bobovity od 6msc są bez sensu bo jeszcze te po5-tym są zupełnie gładkie a tu nagle jakiś ryż cały czy groszek,kupiłam jej kiedyś i teraz je muszę najpierw jeszcze mikserem przetrzec na drobniej i dopiero zjada całośc bez plucia czy krztuszenia.Teraz kupiłam duże Gerberki i wydaje się przez słoik idealna konsystencja,na podwieczorek deser owocowy,i na kolację znowu troszę kaszki albo Misiowego ogródka po kąpieli mleko(czasem z dodatkiem kleiku ryż.) i nad ranem 6-7 znowu mleko.
Ninja, babeczka zjada tak ze 20 ml i koniec. Niczym jej nie zmusisz do otwarcia buziaka. Zupki, owoce i kaszki są ble.Zaczęłam wprowadzać marchewkę i jabłko . Tymon nie chce jeść ani jednego ani drugiego. Zaciska usta.
Czy u Was też tak było?????
Poradźcie coś...
No to musi pięknie wyglądac po jedzeniu
Stefanna Ja uzywam 2ch lyzeczek do karmienia jedna mam ja 2ga glodomorek bo tez mi zabiera.Najpierw ja podaje jedzonko a Kaya je upycha hehhehe
Ale musi miec gumowa koncówke bo dzis zapakowala sobie kaszke w oko