reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie

Bombelq, super wieści, oby tak dalej!

Bra, wypasiony ten kubraczek, chyba jutro też po niego podjadę, skoro mówisz, że się sprawdza. A ile kosztował? Na dziale dziecięcym jest dostępny?

reklama
madzik kupiliśmy go w smykolandzie- to chyba sieć, choć nie wiem i kosztował 10 zł :)
jest trochę przyduży, ale wystarczy bardziej związac za szyjką, podciągnąć rękawkim i jest dobrze.
Po środku jest ceratka, a na rączkach jakies płócienko.

czarna a no wcina ;) zupke ma później nawet we wloskach ale cóż zrobic skoro dziecko wyrywa matce łyżeczke z ręki żeby samej jeść ;D super trafia do buźki więc jak chce to niech ma ;)))

tak swoją drogą,to wczoraj dalam jej na kolacyjkę kleik ryżowy z mm i obudziła sie o 1 raz mniej :-) dziś powtórka, zobaczymy czy da mamusi pospać :-)

Dziewczyny pozwolę w tym temacie sobie zadać pytanie czy któraś z Was podaje dzieciakom Omegamed 150 kapsułki z DHA i jakie jest Wasze zdanie na ten temat??Bo tak polecają....w sumie w ciąży brałam Omegamed Pregna ale nie wiem jak z tymi dla dzieci:-)

reklama