reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie

Bombelq, super wieści, oby tak dalej!

Bra, wypasiony ten kubraczek, chyba jutro też po niego podjadę, skoro mówisz, że się sprawdza. A ile kosztował? Na dziale dziecięcym jest dostępny?

reklama
madzik kupiliśmy go w smykolandzie- to chyba sieć, choć nie wiem i kosztował 10 zł :)
jest trochę przyduży, ale wystarczy bardziej związac za szyjką, podciągnąć rękawkim i jest dobrze.
Po środku jest ceratka, a na rączkach jakies płócienko.

czarna a no wcina ;) zupke ma później nawet we wloskach ale cóż zrobic skoro dziecko wyrywa matce łyżeczke z ręki żeby samej jeść ;D super trafia do buźki więc jak chce to niech ma ;)))

tak swoją drogą,to wczoraj dalam jej na kolacyjkę kleik ryżowy z mm i obudziła sie o 1 raz mniej :-) dziś powtórka, zobaczymy czy da mamusi pospać :-)

Dziewczyny pozwolę w tym temacie sobie zadać pytanie czy któraś z Was podaje dzieciakom Omegamed 150 kapsułki z DHA i jakie jest Wasze zdanie na ten temat??Bo tak polecają....w sumie w ciąży brałam Omegamed Pregna ale nie wiem jak z tymi dla dzieci:-)

reklama