reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

krewetka w zasadzie, to można mm gotowac, ale traci wtedy wszystko...
awru ja krowie tylko do naleśników dałam inaczej nie widzę potrzeby. jest mm , niech pije mm .
oprócz tego dostaje jogurty naturalne, czasem serki, twarożek :)

reklama
awru ja krowie tylko do naleśników dałam inaczej nie widzę potrzeby. jest mm , niech pije mm .

amen - dobrze mówisz kobieto - dać jej wina

twarożek i jogurt naturalny u nas też są w użyciu już od jakiegoś czasu.. nie wiem czemu ale jak piszecie o mleku naturalnym to mam przed oczami obraz dziecka pijącego go w czystej postaci :-D

my dalej zwolennikiem mm bardzooo...3 posiłki z mm wbutli jeszcze musząbyć...na noc nawet 300ml z kaszką ..rano po 6 180ml i na południe 210ml..
a pozatym jemy juz prawie wszystko:)zgodnie z rozsądkiem

U nas tylko 2 posiłki mleczne na śniadanie i na kolację 180-210ml na drugie śniadanie i podwieczorek mamy kanapeczkę, jakiś owoc lub kisielek, no a na obiadek je to co my, chyba, że akurat jest coś czego nie powinien jeszcze jeść, to zawsze mamy awaryjny słoiczek w lodówce.

zrobiłam dziś małej naleśnika i nie chciała go zjeść, wykrzywiała buzie na wszystkie strony:shocked2:

mam pytanie do dziewczyn, które dają swoim maluchom mleko zagęszczane? jakich smoczków używacie???? bo ja mam teraz z tt (rozmiar 3) ale jak zagęszczę mleko kleikiem czy kaszką to nie leci przez dziurkę:/

reklama
Do góry