reklama
strega
Fanka BB :)
no Mateusz na sniadanie wypija 250ml melka z baby musli Holle - Bio Baby Muesli integrale: dal 6° mese | Emporio Ecologico vendita online prodotti biologici
i teraz daje tez kszke z kakao...
BabyColazione Cereale e Cacao Magro Mellin - Mellin
Mleko jest jest troche gestrze bo daje max 5 lyzeczk..jak sie konczy butla to oczywiscie krzyk..wypilby pewnie i 300ml
Musze dodac, ze smok sie budzi ok 3 nad ranem wciaga jeszcze 150ml czystego mleka....moze to nocne melko to troche dla naszej wygody..zeby spal dalej heheh..w kazdym badz razie dziala heheh
i teraz daje tez kszke z kakao...
BabyColazione Cereale e Cacao Magro Mellin - Mellin
Mleko jest jest troche gestrze bo daje max 5 lyzeczk..jak sie konczy butla to oczywiscie krzyk..wypilby pewnie i 300ml
Musze dodac, ze smok sie budzi ok 3 nad ranem wciaga jeszcze 150ml czystego mleka....moze to nocne melko to troche dla naszej wygody..zeby spal dalej heheh..w kazdym badz razie dziala heheh
strega
Strega ja robiłam podobnie z nocnym mlekiem- dla wygody, ale potem powiedziałam dosyć 2 dni się budził i marudził, wtedy go przytulałam, ale mleka nie dałam i po 2 dniach koniec- przestał się nawet budzić :-)
zdarzylo sie pare nocek z pociagnal ladnie do 6.30 spanie i nie jadl w nocy .. dopiero o 7 normlne sniadanie.... Bylo to jak byla u nas moja mama i spalam z mama w pokoju a moj V w salonie ..albo jak wyekspediowalismy mojego V do siostry a byli u mnie obojga rodzice.... jednym slowem Smok ( Mateusz) sie budzi jak tata jest w sypialni....ostatanio zauwazylam taka zaleglosc :-)))))))))
akonto wyelimonowania nocnego mleka albo musze mojego wyslac do siostry albo na tapczan heheh
tysia123
Od kiedy można podawać maluszkom zupki na mięsno warzywnych wywarach?
Mój synek kaszkę z apetytem wcina na śniadanie i kolację, za to zaczyna mieć awersję do innego jedzenia. Może to przez te upały.
od 10 miesiąca o ile dobrze pamietam. W każdym bądź razie my już daaaaawno takie jemy
andziak1
My dopiero zaczynamy przygodę ze "swojskim" jedzonkiem. Na razie dwie próby nie udane, mam kłopoty z przyprawianiem, oboje z mężem lubimy, niestety, dobrze przyprawione jedzenie. Synek ma też uczulenie na żółtko, trzy próby skończyły się wymiotami. No i mam lekką schizę na punkcie jakości jedzenia w naszych sklepach.
Od kiedy można podawać maluszkom zupki na mięsno warzywnych wywarach?
my jemy prawie od samego poczatku
awru
dlaczego chcecie podawać już dzieciom zwykłe mleko? to nie za wcześnie?
przecież do 3 lat można dawać mm więc po się tak spieszyć?
u nas dokładnie to samo kasza wróg nr1 ale w związku z tym, że mleka nie pije już od 4 miesięcy to kasza na gęsto jest jedynym spodobem aby trochę tego mleka mu wcisnąć, chociaż łatwo nie jest
przecież do 3 lat można dawać mm więc po się tak spieszyć?
hmm, Karol jak nie chce czegoś jeśc, to kręci przecząco głową i odpycha moją rękę. On ma focha tylko na kaszkę, wszystko inne zjada
u nas dokładnie to samo kasza wróg nr1 ale w związku z tym, że mleka nie pije już od 4 miesięcy to kasza na gęsto jest jedynym spodobem aby trochę tego mleka mu wcisnąć, chociaż łatwo nie jest
reklama
no u nas glownie mm, ale jego nie mozna gotowac , a czasem przygotowuje kaszkę wiec na zwykłym mleku, pytalam tu na eksperckim i dostalam odp ze pow 1 roku mozna dawac zwykle mleko, zwlaszcza ze Lilka wszystko toleruje a nie sa to jakies duze ilosci