Mały dostaje czasami wędzonej makreli jak my jemy, bardzo mu smakujeCzy wy nie dajecie swoim dzieciom wędzonych ryb???? Moja Agusia uwielbia wędzoną makrelę i szprotki, a w tym artykule co JustMe wkleiła jest wzmianka od wedzonych rybach od 3 roku życia......
reklama
Nicole1603
Fanka BB :)
I umierali w 30tym roku życia
Nikita, przecież nie umierali tak wcześnie dlatego, ze nie gotowali marchewki!;-)
Tylko dlatego że nie pili mleka, o !
taaa a teraz dzieki obrobce i konserwantom zyjemy dluzej
przyszalalas;-)
No niemogę co post to lepszy
Na pewno dzięki konserwantom To brzmi nawet logicznie DDtaaa a teraz dzieki obrobce i konserwantom zyjemy dluzej
przyszalalas;-)
aguska24mir
mama Pawełka :)
och dziewczyny rozsmieszyłyscie mnie
mały dostaje wedzona makrele jak ma dzien to zje jak nie to wypluwa hi hi
mały dostaje wedzona makrele jak ma dzien to zje jak nie to wypluwa hi hi
katagorka20
oo widzę że temat mleka był na tapecie...u nas od jakiegoś tygodnia Gabi pije gotowane mleko krowie świeże te z butelek i jest zachwycona wypija chetniej niz bebilon , ktory jest jeszcze na noc ale mysle ze jak skonczy sie puszka to już bedzie tylko mleko świeże...moje dziecko nie ma żadnych alergi i uwielbia mleko ...dziewczyny mleko modyfikowane jest oki ale nie czarujmy się to jest też niestety nabijanie kasy producentom niestety kiedyś tak nie było..a teraz jest jak jest...
powiem wam że jesli chodzi o jedzenie to nie mamy z Gabi żadnych problemów...
powiem wam że jesli chodzi o jedzenie to nie mamy z Gabi żadnych problemów...
agulam
Ola czesto po nocy ma suchy papmerk wiec wtedy siusiu jezt do nocniczka inie tylko;-)Wow, siusiu w nocniczek...
Też się nad tym zastanawiałam, ale wyczytałam, że przed 18msc dziecko nie jest świadome potrzeb fizjologicznych.
Co Was skłoniło, żeby zacząć i jak to Oli wychodzi?
Hmm... trochę pomyliłam wątki, ten jest o jedzeniu
Wybaczcie, w przyszłości się poprawię
jakbym czytala o moim Wiktorkuateraz Tadek niejadek z niegoto mój pije hektolitry mleka w porównaniu
19.30-20.00 210 ml mleka
23.30 -24.00 210 ml mleka
4.00-5.00 210 ml mleka
próbowałam zamienić na wodę w nocy, żeby odzwyczaić od jedzenia nocnego, ale tylko wkur.....am dziecko
ok. 8.30-9.00 kasza lub kanapka
to nieduzo zjada,Ola naraz je 1 banana z malym jogurtem nat.ale widocznie tyle mu starczajak mi zje 6 kosteczek chlebka wielkości paznokcia to już po śniadaniu,
2 talarki banana lub 4 maliny to cały deser
najlepiej bułka mleczna wchodzi, ale tez bez cudów
Ja kupuję Nadii paróweczki cielęce,jak je widzi,to aż się trzęsie,Dzisiaj w mięsnym w histerię wpadła,nie mogła przez szybę kabanosów wyciągnąć...
podpisuje sie pod tym i moich dzieci tez nie zmuszam.Wiki czasami pije u mamy bo ma krowy ,Ola czasami zje nalesnika i tyle..........ja OD ZAWSZE nienawidzę mleka i piję tylko jako dodatek do kawy. W życiu też nie będę zmuszać swojego dziecka.......
ale mam ciociev ktora przeszla na mleko kroiwie jak jasiek mial pol roku,za zezwoleniem lekarki
rzadko zagladam na ten watek wiec pisze z opoxnieniem,wybaczcie
Ola nie pije kakao bo zapominam (ja nie lUBIE),MUSZE sprobowac jej podac,rybki tez rzadko
a z mlekiem to tak,kto lubi niech pije kto nie to nie;-)
u mnie mleko powoduje odruch wymiotny,blee
co jestem u mamy to mowi ,przeszlabys z Ola na mleko krowie a ja nie i tyle,
ale pamietam jak kiedys od mojej mamy tzn jej krow brala mleko taka pani to ledwo wyszla zobory to spijala pianke z butelki,bleeeeee
co jestem u mamy to mowi ,przeszlabys z Ola na mleko krowie a ja nie i tyle,
ale pamietam jak kiedys od mojej mamy tzn jej krow brala mleko taka pani to ledwo wyszla zobory to spijala pianke z butelki,bleeeeee
Blahhh..... aż mi się coś robi jak to czytam!
Ło, to ja Wam moze nie napisze jak ścigaliśmy sie z ciotecznym bratem kto wypije więcej - takiego świeżo wydojonego, tylko przecedzonego przez tetrę, nasz rekord to 5 litrów - we dwójkę wypiliśmy w pół godziny;-)
Edit. cztery litry z hakiem bo sprawdziłam pojemność gara i na spółkę, nie na głowę, tylko ten jeden raz aż tyle, ale tak to codziennie po litrze, całe lato
Edit. cztery litry z hakiem bo sprawdziłam pojemność gara i na spółkę, nie na głowę, tylko ten jeden raz aż tyle, ale tak to codziennie po litrze, całe lato
Ostatnia edycja:
reklama