reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
My mamy canpolowy z rurką, taki jak Aga kiedyś wklejała. Zapodałam go wczoraj Jaśkowi po tym, jak udało mu się wypić przez słomkę pół soczku z kartonika. Dziamdział rurkę, dziamdział ale w końcu załapał. Tyle że jak pił (mineralną) to miał ubaw wypuszczając całą wodę z paszczy.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
na początku tak wlasnie jest... dzieci sa zdziwione nową metodą piciaMy mamy canpolowy z rurką, taki jak Aga kiedyś wklejała. Zapodałam go wczoraj Jaśkowi po tym, jak udało mu się wypić przez słomkę pół soczku z kartonika. Dziamdział rurkę, dziamdział ale w końcu załapał. Tyle że jak pił (mineralną) to miał ubaw wypuszczając całą wodę z paszczy.
Malina: z tym kubkiem 360 stopni to jest trudna sprawa.. rzadko ktore dziecko od razu załapuje o co chodzi, no chyba że dziecko z kubka piło już... Agacie robiłam kilkanaście razy podejscie do niego... załapała dopiero w zeszłym tygodniu... ja jej nie dawałam nic innego.. i jak mocno chciała to zaciągnełą... bo widziała że picie tam jest..
agulam
Fanka BB :)
my tez mamy ten 360 ale Ola go nie chce,wylewa z niego picie i tylea ja nie mam cierpliwosci
pliska wklejcie jeszcze raz ten z canpola albo jakis podobny sprawdzony przez Was,bo nie chce mi sie wracac do postow.
Julita a Ty jaki masz ?bo cos mi sie kojarzy ze bylas ze swojego zadowolona
pliska wklejcie jeszcze raz ten z canpola albo jakis podobny sprawdzony przez Was,bo nie chce mi sie wracac do postow.
Julita a Ty jaki masz ?bo cos mi sie kojarzy ze bylas ze swojego zadowolona
wiolan
PODWÓJNA MAMA
julita i ja mamy ten:
*A* CANPOL KUBEK BIDON NIEKAPEK Z RURKĄ (1631772296) - Aukcje internetowe Allegro
ale dziewczyny mają tez takie:
*MS*Bidon sportowy z rurką CANPOL BABIES 56/109 (1713430354) - Aukcje internetowe Allegro
CANPOL Super BIDON z Rurką 370 ml 4 Kolory POZNAŃ (1719829498) - Aukcje internetowe Allegro
*A* CANPOL KUBEK BIDON NIEKAPEK Z RURKĄ (1631772296) - Aukcje internetowe Allegro
ale dziewczyny mają tez takie:
*MS*Bidon sportowy z rurką CANPOL BABIES 56/109 (1713430354) - Aukcje internetowe Allegro
CANPOL Super BIDON z Rurką 370 ml 4 Kolory POZNAŃ (1719829498) - Aukcje internetowe Allegro
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
My mamy właśnie ten ostatni. Jak dla mnie, spoko.
wampi
..::..::..::..
nabyłam kubek 360 lovi...i lypa, Tocha patrzy na mnie jak na głupka, gdy usiłują jej pokazać jak to działa...
Ja Cypkowi nie pokazywałam jak ma pić, przystawiłam do paszczy i jakoś sam załapał od razu co i jak. Ale może to przez to, że wcześniej pił troszkę ze zwykłego kubeczka, tak jak wiolan napisała.
A przez słomkę nauczył się pić za 2 podejściem, kupiłam soczek ze słomką i mu podałam, ale nie pociągną, więc zamoczyłam słomkę w soku stroną, która ma być w buzi. Podałam mu 2 raz i jak poczuł na słomce smak soku, to pociągnął i załapał jak trzeba pić.
Dziewczyny a jak myjecie rurkę od bidonu? Też chciałam kupić jakiś bidonik, żeby zabierać na spacery, ale mam dylemat jak później dokładnie umyć tą rurkę.
Ostatnia edycja:
wiolan
PODWÓJNA MAMA
po kazdym skonczonym dniu.. przepukuje... ale mam taka mega cienka szczoteczke i jak jest jakis osad z nektarow to czyszcze... u mnie nigdy z tym akurat nie bylo problemu..
reklama
U nas z kubkiem Lovi 360 tez nie było problemu. Do słomki natomiast jak się dorwał, to cały soczek wypił od razu. Mamy tez coś na podobieństwo bidonu, ale ciężko z niego leci picie i woli chlapać resztkami, co zostały w słomce ;-)
Dziewczyny, jak wygląda u Was jedzeniowy dzień? Chodzi mi o to ile macie posiłków i przede wszystkim co dajecie do jedzenia. Ostatnio załapałam fazę, że źle wszystko robię. U nas to jest tak:
rano - kaszka,
po ok. 4 godzinach - 180ml mleka,
zupa (je różnie, ale serwuję mu ok 220ml),
troszkę prób naszego obiadu,
o 18 - deserek (niestety tylko owoce ze słoiczka wchodzą w grę, bo wszystkie inne owoce w przeróżnych postaciach są bllllleeeeeeee)
o 20 - 180ml mleka
Dziewczyny, jak wygląda u Was jedzeniowy dzień? Chodzi mi o to ile macie posiłków i przede wszystkim co dajecie do jedzenia. Ostatnio załapałam fazę, że źle wszystko robię. U nas to jest tak:
rano - kaszka,
po ok. 4 godzinach - 180ml mleka,
zupa (je różnie, ale serwuję mu ok 220ml),
troszkę prób naszego obiadu,
o 18 - deserek (niestety tylko owoce ze słoiczka wchodzą w grę, bo wszystkie inne owoce w przeróżnych postaciach są bllllleeeeeeee)
o 20 - 180ml mleka