reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
Nasze szczęście nosi imię Łucja :)

Jak już pisałam dopiero niedawno trafiłam na forum i tak przeglądam różne wątki.
Poczytałam trochę Wasze wpisy z okresu okołoporodowego i żałuję, że nie dołączyłam jeszcze w ciąży.
Ale widzę, że forum się nie rozwiązało wraz z rozwiązaniem ciąży, więc może nadal mogę dołączyć... :)

leć na główny i się wkrecaj.... nigdy nie jest za pozno....

bali - czyli cudów sie nie spodziewać :-(
Moje bożyszcze tłumów dziś rzuciło miską z warzywami bo śmiałam zaproponować żeby On dla odmiany zjadł zamiast tylko mamę karmić...

padłam! uwielbiam Twoje posty!

a ja mam cały czas dylemat czy lepiej z ustnikiem czy rurka, planuje mu też kupić zwykły plastikowy kubek bo całkiem nieźle idzie mu spijanie kawy po wujku ;)

padłam! uwielbiam Twoje posty!

a ja mam cały czas dylemat czy lepiej z ustnikiem czy rurka, planuje mu też kupić zwykły plastikowy kubek bo całkiem nieźle idzie mu spijanie kawy po wujku ;)

ja bym postawila na rurke.. zobaczysz że bedziesz zadowolona.. pozniej moze być gorzej oduczyć ustnika...i przerzucic na rurke.... jeśli chcesz wogóle mieć bidonik... no ale bidonik mega wygodniejszy od kubka.. bo wszedzie zabierzesz i nie wyleci...

elwi tez bym wam zaproponowała bidonik, Doriano na pewno by go polubił:)
my mamy taki najtańszy i jest spoko!

dzieki dziewczyny,

dorian już nie chce za bardzo pić mleka mm i nie bardzo wiem co robić, np tak jak nataliak daje małęj raz od czasu kakao to na jakim mleku ? lepszy taki ze sklepu czy prosto od krowy bo akurat mam taką możliwość

elwiwas ja kakao daję na mm, ale takie słodkie puchatek, czy jakoś tak na 200ml mm daję 1 łyżeczkę,bo jest bardzo słodkie.
mój Tomek mleko tylko z butli pije, z kubka nie chce

reklama
Ja polecam kubek Lovi 360.

Wygląda i działa jak zwykły kubek z tym, że ma nakrętkę z uszczelką. Producent zapewnia, że jest to niekapek. Ja go nazywam "małokapkiem", bo czasami jednak kapie, zależy jak się dokręci. Mimo wszystko jestem zadowolona

Do góry