reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
U mnie bebilon pepti 22zł bez recepty i 11 z recepta, Kuba rok skończył i mówiłam to lekarce a ona na to że dalej może pić i wypisała receptę bez problemu.

Asieek
, Kuba je kaszki na mm, najpierw mu gotuję manne na wodzie, a potem jak przestudzę to wsypuję mleko i kaszkę smakową, jest tyle różnych smaków kaszek bezmlecznych że na pewno Tymciowi któraś podejdzie, popróbuj
Nikita a dlaczego dajesz mu i manne i kaszke? sama manna nie moze byc? czy cchesz zeby bardziej syte bylo?
no w sumie moze ryzowa bobovita ktora ma duzo cukru da rade zmienic smak tego mleka ;)
nie wiem czy by przeszla bo on zdecydowanie woli maloslodkie, chyba ze ma to zmienic tylko smak syfnego mleka na bardziej przystepne;) a nie wyjdzie mega slodka kaszka;)

Dostalismy my dzis recepte na bebilon pepti, ciekawe czy przejdzie... na poczatek chyba dodam mu do kaszy jaglanej zamiast dotychczasowego mleka migdalowego... prosze o kciuki żeby zostalo zakceptowane smakowo(mam spooooooore obawy) no i zeby go nie wysypalo po tym.. ehhhh..

Asieek, mannę daję na sytość, a inne kaszki na smaki, żeby miał zróżnicowanie, mam zawsze otwarte dwie kaszki i dostaje na zmianę raz jeden smak raz drugi, jak się skończą to otwieram jeszcze inne smaki. Jak daję mu z miseczki to dodaję też owoców, gnieciony banan, tarte jabłko, gruszka czy cośtam.

Wczoraj maja jadła świeze jagody i bardzo jej smakowały, zresztą ona lubi wszystkie owoce:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry