reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

JustMe u nas kanapka jest rano i wieczorem,to jedyna rzecz kiedy moje dziecko naprawde chetnie otwiera buzie.
aaa i radzi sobie swietnie choc u nas zebow wciaz niet.

reklama
rany a moj nawet biszkopta w domu nie potrafi zjsc bez udlawienia sie...nie wiem jak on wcian biszkopty w zlobku ale w domu mu to w ogole nie wychodzi...daje mu w siateczce nuby...bo nie umiem dobrze robic chwytu/ manewru Heimlicha w razie W

moja tez uwielbia kanapki ;) sama wcina. A wczoraj wcinala gotowaną pietruszkę i była "mniam-mniam" ;)
Strega, moja Agusia biszkopta tez sobie pol go buzki wsadza i zaraz za suchy wiec sie dlawi i wypluwa. Sprobuj mu dac cos innego.

U Nadusi nie ma kanapeczek,ani biszkopcików, po ostrej reakcji na gluten,następna próba ma być jak skończy 9 miesięcy, więc czekamy...

Czerwone plamy na twarzy i czole w 1,5-2 godziny po spożyciu,pediatra kazał odstawić,taka sama reakcja była po żółtku,więc też jeszcze czekamy do odwołania.

u nas dzisiaj byly nalesniki na mm
mala zaczela nimi wymiotowac po pierwszych dwoch kesach:-(
czyli nalesniki u nas nie dzialaja:no:
na liscie wymiotnej mamy juz deserek z mango.

wonka a z czym robiłaś naleśniki? Mam nadzieję, że nie dodałaś całego jajka, bo białko to mega - silny alergen.

reklama
Kubuś ulewa po wszelkim pieczywie, nawet jesli dostanie tylko okruszek na spróbowanie:-( Wogóle to on ulewa mi ciągle, po wszelkich plynach, nic mu się nie moge dac napić bo zawsze zwraca:-( Taka jego uroda, ma mu minąc po roku :dry: Wiele dzieci w rodzinie M tak miało, w tym Kubusia kuzynka 14miesieczna.
Mam kubek niekapek z woda na kaloryferze bez zaworka i co jakiś czas podaję mu po łyczku, to strasznie męczące:-(

Do góry