reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
aguśka kanapka z masłem i ewentualnie wędliną, bez skórki.
a jajecznicy nie robiłam, bo u nas dopiero tylko pół żółtka co drugi dzień dostaje

tysia sa jablko/gruszka, jablko, banan, brzoskwinia, malina i owoce lesne.

wow. Nie wiedzialam. W rossmannie zkaupy robie a tam tylko malina i gruszka z jablkiem. Rossmanna uwazam za sklep dobrze zaopatrzony. Jak podejdzie jej oprocz malin jablko/gruszka to wyprobujemy inne smaki. Bo mozliwe ze tylko malinowa jej smakuje, takiej z Bobovity nie jadla.

a bo ide na wesele a maly zostaje w domku

no to bez sensu od razu butelke, raz czy dwa to i lyzeczka moga go nakarmic.

dziewczyny a mój Antoś nie chce innych kaszek oprócz ryżowych, każdą manną pluje na odległość a później tak zaciśnie usta że nic nie wcisnę
a teraz jeszcze chory i nic nie chce jeść

Asia niech kaszkę zrobią na mleku i podadzą łyżeczką, jedna noc może taka być

No i znowu coś nie tak:(, daję Mai od 2 dni kaszkę wielozbożową i wczoraj zrobiła strasznie zieloną kupkę i to w dodatku taką suchą jakby z piachem, biedna zaczęła "syczeć" więc ewidentnie ją pupcia szczypała:(...dziś kurcze to samo więc kaszka idzie w odstawkę:(
zobaczymy czy będzie poprawa.

moj pawełek tez bardzo lubi kaszki z bobovity najlepiej morelowe lub brzoskwiniowe
deserkitez musza byc z dodatkiem brzoskwini i herbatka brzoskwiniowa tez mu podchodzi

dziewczynki a jak wy dajecie dziecia te kanapki poprostu bułka posmarowana masełkiem i czyms jeszcze?
a jajeczniczke to na parze robicie?

dzis np jadla z nami sniadanko i byl chlebek posmarowany maselkiem i na to szynka ekologiczna.Jadla tez z twarozkiem domowej roboty.Az jej sie uszka trzesly:-D

No i znowu coś nie tak:(, daję Mai od 2 dni kaszkę wielozbożową i wczoraj zrobiła strasznie zieloną kupkę i to w dodatku taką suchą jakby z piachem, biedna zaczęła "syczeć" więc ewidentnie ją pupcia szczypała:(...dziś kurcze to samo więc kaszka idzie w odstawkę:(
zobaczymy czy będzie poprawa.

czyżby gluten???

reklama
właśnie zjadłam kanapkę z tuńczykiem i ogromną ilością cebuli, a moje dziecko zamiast uciekac na drugi koniec pokoju, wspina się po mnie, obwą****e i całuje:DDDD
uwielbiam go:)))

Do góry