reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
Majowa_mama wow, super, ale jak to przespana cała noc??
na noc dałaś mu mm i od razu przespał??
ja też tak chcęęęęęęęę!!

uff to dobrze, że nie tylko ja jestem taki leń :-D

Ja też, ja też :-D:-D:-D:-D:-D
Ha!:-D

Kuba po kolacji śpi już od 22 od 5, zajada ok 250g kaszki. Robię ją tak na oko: ok 200ml wody, 3 miarki mm (zwiększam stopniowo, dziś bylo 3 i pół), kaszki ze 6łyżek, kleiku kukurydzianego dwie i taką gęsta papke zajada dużą łyżką z hippa. Potrafi i 300g jak mi się więcej wody naleje:-)

Ha!:-D

Kuba po kolacji śpi już od 22 od 5, zajada ok 250g kaszki. Robię ją tak na oko: ok 200ml wody, 3 miarki mm (zwiększam stopniowo, dziś bylo 3 i pół), kaszki ze 6łyżek, kleiku kukurydzianego dwie i taką gęsta papke zajada dużą łyżką z hippa. Potrafi i 300g jak mi się więcej wody naleje:-)

wow...i nic po nim nie widać że tyle je:)

To moja Maja je na śniadanie i na kolacje kaszkę 150 ml wody i 4-5 łyżek kaszki ryżowej a na dniu zje obiadek i deserek te mniejsze słoiczki...w nocy oczywiście cyc

ja tez leniwa;)moje dziecko juz przesypialo pieknie nocki a teraz jakies nieporozumienie(juz od dluzszego czasu):/
Nikita nie widac po Kubusiu ze taki apetyt ma:)
na obiadek dzis zapodalam ryz z mieskiem i warzywkami, pieknie zjadl:) i zauwazylam ze woli takie obiadki jak zupki:)

reklama
super, Agnieszka!!! Kurka, jak Wam się to udało?:)
Obserwowałam ją kiedy robi się głodna,a ma już swoje pory jedzenia i szykowałam jej mleko,grzałam wodę,sypałam mleko,studziłam, a ona u mnie na rękach obserwowała co ja robię,juz po jej zainteresowaniu wiedziałam,ze może się udać. No i musi byc trochę głodna.Pije tylko z butelek nuka z lateksowymi smoczkami.Za to herbatek teraz mniej pije,no ale nie można mieć wszystkiego.Najgorszy jest problem z piersiami,bo mało "nie eksplodują";-), ale mam nadzieję,ze wszystko się ureguluje.co do karmienia nocnego,to oczywiście cyc,bo ja też z tych leniwych;-), ale Nadia kilka razy miała butlę na noc,to i tak po dwóch godzinach wstawała,przespanej całej nocy nigdy nie było,może kiedyś...;-)

Do góry