estragon
mamusia synusia:P
i ja teża jak nie pasuje to sobie stąd pójdę![]()
![]()
![]()
ale ale ale chciałam się pochwalic, że od 2 dni dostaje chrupki kukurydziane i je ładnie mamle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i ja teża jak nie pasuje to sobie stąd pójdę![]()
![]()
![]()
Na szcescie Italia ma przerwy na lunch i skalpeu zamykalja o 12.30 to otwieraja o 15- 15-30 hehe wiec jak chodze w tych godzinach to tylko odwiedzam bar na kawke...a jakie may juz znajomosci z Mateuszem w miasteczku hoho...jak nas widza to nam drzewi do baru otwieraja i kawa macchiato juz czeka na mnie ...nie daj Boze mama ochote na cappucino lub cos innego to musze krzyczec od progu bo baristi mi juz przygotowuja macchiato tylko jak mnie widza :-))))
Agnieszka - ile jeszcze masz czasu na przestawienie Nadii? Bo teraz po cięzkich przeżyciach to ona pewnie faktycznie potrzebuje tego stałego elementu programu jakim jest pierś..
Strega STRASZNIE zazdroszczę Ci tego włoskiego trybu/ stylu życia, tych smaków, klimatu... ehhh.... rozmarzyłam się!
Dziś idę do endokrynologa,odbieram wyniki tuż przed wizytą,więc się dowiem,tym bardziej,że dziś pediatra wykrył przyśpieszoną akcję serca u Nadii,co może być przyczyną choroby,jak i moich leków...:-/
Dokładnia tak jak Alis piszeszAga jak ja Ci współczuję...chyba żadna matka nie chciałaby przeżywać tego co Ty z Nadusią...trzymajcie się obie! Ja trzymam mocno kciuki za jej zdrówko!!!
Strega a gdzie mieszkacie? bo ja kilka lat mieszkałam w Neapolu. Nie wiem czy umiałabym tam dziecko wychować? jak sobie przypomnę te maleństwa w restauracjach po nocach śpiących w wózkach.....no ale co kraj to obyczajno tu gdzie meiszkam to toskania to nie jest...ale nie jest zle..jak to laska mowil bunkrow tu nie ma , ale tez jest fajnie .-))))