a moje dziecko ma focha naherbatkę wieloowocową z hippa taka po 7 miesiącu.. hmm dziwne, jabko melisa pije, malinową z dzikę rózą też, owoce leśne i truskawka też, rumianek też a ta jakoś mu przejść nie chce..
Julita oj pamiętam jak w ciązy popijałam colę :-)
a tak to u mnie tylko woda niegazowana, czasem M kupi coca-colę to wypijamy 2 litry w 1 wieczór :-)
a kawy czy herbaty ja nie słodzę, zresztą już pisałam, nie lubię soków i nic słodkiego do picia, bo potem jeszcze bardziej chce mi się pić....
w ogóle to mam pytanie, czy jak dziecko wypije mleko, to potem chce mu się pić?
bo zauważyłam dziś, jak podałam butlę po kąpieli wypił dość dużo jak na niego, bo prawie 180ml (dotychczas pił max 140) ale po mleku zaczął marudzić, podałam mu herbatę i wypił 60 ml na raz...
więc zaczęłam się zastanwiać, czy to zbieg okoliczności, czy po mm tak jest??
Julita oj pamiętam jak w ciązy popijałam colę :-)
a tak to u mnie tylko woda niegazowana, czasem M kupi coca-colę to wypijamy 2 litry w 1 wieczór :-)
a kawy czy herbaty ja nie słodzę, zresztą już pisałam, nie lubię soków i nic słodkiego do picia, bo potem jeszcze bardziej chce mi się pić....
w ogóle to mam pytanie, czy jak dziecko wypije mleko, to potem chce mu się pić?
bo zauważyłam dziś, jak podałam butlę po kąpieli wypił dość dużo jak na niego, bo prawie 180ml (dotychczas pił max 140) ale po mleku zaczął marudzić, podałam mu herbatę i wypił 60 ml na raz...
więc zaczęłam się zastanwiać, czy to zbieg okoliczności, czy po mm tak jest??