estragon
mamusia synusia:P
u nas identycznieU nas owoce Majka je w temperaturze pokojowej ale obiadki zawsze ciepłe. To działa dobrze na brzuszek![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas identycznieU nas owoce Majka je w temperaturze pokojowej ale obiadki zawsze ciepłe. To działa dobrze na brzuszek![]()
Nataliak może jej nie smakuje to co jej podajecie? gotujesz czy gotowe słoiczki?
Nataliak a na filmiku w grupie mala tak ladnie zajadala.
to teraz sie cos popsulo?
Nataliak, a może Lenka lubi cieplejsze obiadki.
Ale ja robię tak geste że mu nie leci do gardełka i musi pomielić żeby przełknąć.Kurcze podziwiam Wasze Maluszki że tak ładnie sobie radzą z tymi kawałkami. Nikoś nic nie mieli tylko od razu przełyka :-(
Ja daję obiadki podgrzane a deserki letnie.
Zawsze można opcję błyskawicznego nawilżenia - taki spryskiwacz jak do prasowania, prysnąć jakiegoś kwiatka i zaraz powietrze nawilżone, co prawda długo się to nawilżenie nie trzyma, ale suchość w gardle powinna zaraz przejść, spróbuj.kupilismy dzis w koncu nawilzacz wiec mam nadzieje ze bedzie poprawa na kilku frontach![]()
moje też, ale się tym nie przejmuję, moja siostra też nie tolerowała kaszek i żyjea moje dziecko nie chce jeść kaszek