reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

ale mi chodzi o zwykłą mannę błyskawiczną - na wodzie uwarzoną (jak sroczka;))

Kupiec

ja daję taką do słoiczków i będę do swojego żarełka

bo te bobovity, sryty, to zawsze coś dodadzą i przedobrzą

reklama
to wolno taką zwykłą podac? nie musi byc specjalna dla niemowląt? Bo właśnie mama mi truje, żeby taką podac, a ja się wykłócam, że nie wolno:zawstydzona/y:

to wolno taką zwykłą podac? nie musi byc specjalna dla niemowląt? Bo właśnie mama mi truje, żeby taką podac, a ja się wykłócam, że nie wolno:zawstydzona/y:

A co tam jest napisane na opakowaniu??? Że dla niemowląt!!! W bobovicie to samo jest, tylko jeszcze nawrzucają dodatków i potem nie wiadomo co z tym robić. Mi pediatra kazała podawać do zupek to co wkleiłam w linku - zwykłą mannę.

ale mi chodzi o zwykłą mannę błyskawiczną - na wodzie uwarzoną (jak sroczka;))

Kupiec

ja daję taką do słoiczków i będę do swojego żarełka

bo te bobovity, sryty, to zawsze coś dodadzą i przedobrzą

My kaszy manny nie będziemy podawać...jakoś jestem do niej uprzedzona:( ale nie mówię że nie wolno..
Ostatnio kupuję kaszkę ryżową i Maja ją polubiła więc będzie ta:)

Julita ale my nie dajemy dzieciom tej manny bo jesteśmy jej fankami, tylko dlatego, że jest to praktycznie jedyny dodatek do dań, który zawiera gluten. Ryżowa nie ma glutenu, a od 5 miesiąca zaleca się ekspozycję na gluten

A co tam jest napisane na opakowaniu??? Że dla niemowląt!!! W bobovicie to samo jest, tylko jeszcze nawrzucają dodatków i potem nie wiadomo co z tym robić. Mi pediatra kazała podawać do zupek to co wkleiłam w linku - zwykłą mannę.
no nie czytałam co tam jest napisane, bo nawet w ręku takowej nie miałam:)

wolno, wolno. I moim zdaniem lepiej taka niz jakas z dodatkami smakowymi. Przynajmniej moge ja do wszytskiego dodac.

My kaszy manny nie będziemy podawać...jakoś jestem do niej uprzedzona:( ale nie mówię że nie wolno..
Ostatnio kupuję kaszkę ryżową i Maja ją polubiła więc będzie ta:)

ryżowa nie ma glutenu, a chodzi o to zeby gluten byl. alternatywa sa sloiczki zawierajace gluten - sa takie tylko nie wiem ktore konkretnie.

reklama
moze źle się wypowiedziałam ,Chodzi mi raczej o to że nie będę do wszystkiego dodawać tej kaszki; nawet 2 czy 3 razy jadła mannę ze słoiczka z Hippa

Do góry