reklama
asia.k
Fanka BB :)
bawarka super sprawa choc kiedys myslalam ze do ust nie wezme herbaty z mlekiem bo to tak blleee i wogole a tu sie okazuje ze w sumie smakuje jak słaba kawa anatolek z mlekiema ja do picia polecam bawarkę (nie jest to może rarytas, ale da się przeżyc) i kompot z jabłek. Codziennie gotuję sobie kompocik z 3 jabłek i wypijam. Nie ma przy tym dużo pracy, a taki swój jest najlepszy
agulam
Bardzo chciałabym karmić piersią ale wlaśnie boję się jak to będzie po cc,przecież od razu nie przystawie dziecka do piersi:-(
Trzeba być dobrej myśli,zobaczymy wkrótce.
Poprzednim razem karmilam synka do roku piersią. On był takim glodomorkiem że caly czas przy cycu chciał i miałam wrażenie że się nie najadał.Raz mu daliśmy mleko w proszku jak szliśmy na wesele,miał wtedy 3 mm-ce,i spal jak suselek nawet się nie obudzil,a tak to co 2,3 h karmienie.
Poprzednim razem karmilam synka do roku piersią. On był takim glodomorkiem że caly czas przy cycu chciał i miałam wrażenie że się nie najadał.Raz mu daliśmy mleko w proszku jak szliśmy na wesele,miał wtedy 3 mm-ce,i spal jak suselek nawet się nie obudzil,a tak to co 2,3 h karmienie.
estragon
mamusia synusia:P
agulam ja też nie przystawiałam Karolka od razu do piersi, bo tak jak pisałam miałam wciągnięte sutki i nie miałam pokarmu, a później spał prawie 24 godziny i położne mówiły, żeby Go nie budzic i dopiero po 24 godzinach przystawiałam albo nawet później...
asia.k
Bardzo chciałabym karmić piersią ale wlaśnie boję się jak to będzie po cc,przecież od razu nie przystawie dziecka do piersi:-(
.
agulam malego przystawilam do piersi dopiero po 7 dniach , najpierw byl karmiony dozylnie pozniej przez sąde i butelke jak go dostawilam po tych 7 dniach tak do dzis ssa piers a pokarm dostalam w 5 dobie-wszystko przez stres wiec trzeba byc dobrej mysli i pozytywnie myslec
estragon
agulam malego przystawilam do piersi dopiero po 7 dniach , najpierw byl karmiony dozylnie pozniej przez sąde i butelke jak go dostawilam po tych 7 dniach tak do dzis ssa piers a pokarm dostalam w 5 dobie-wszystko przez stres wiec trzeba byc dobrej mysli i pozytywnie myslec
i to jest przykład, że pokarm jest w głowie, a nie piersiach) Dzielna mamusia z Ciebie, że się nie poddałaś i po tylu dniach i tak karmisz
asia.k
i to jest przykład, że pokarm jest w głowie, a nie piersiach) Dzielna mamusia z Ciebie, że się nie poddałaś i po tylu dniach i tak karmisz
Blizniakow nie karmilam a teraz bardzo chcialam i bede to robic ile sie da co prawda czasami mam dosyc bo wiecznie z cycem na wierzchu, najgorzej w miejscu publicznym dla mnie rzecz naturalna a niektorzy patrza jakbym zgorszenie siała!!!!!!!!!!!!!!!
Powiem ci ze to oszczednosc i czasu i pieniedzy
estragon
krewetka ale Ty przecież coś tam odciągasz... więc nie jest tak, że nie masz w ogóle pokarmu, grunt, że Lilianka chociaż troszkę wypija Twojego mleczka. Nie smutaj sięasia.k jestem pełna podziwu! szkoda ze u mnie sie to nie sprawdziło:-(
reklama