reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

no to pewnie zakupimy nan :) jest jakis postep bo z jednej piersi juz po lekkim nacisnieciu zaczyna sie cos pojawiac wiec mysle ze sa szanse ze sie uda. czekamy na decyzje pediatry bo ja mam juz zgode na wyjscie, jesli z mala wszystko ok to dzis zaczniemy starania 'na swoim terenie' bez 'dobrych rad' ;)

reklama
probowalyscie pic herbatke dla matek karmiacych ? ja taka pije od poczatku MIO BIO HERBATKA i powiem ze dziala na przyrost pokarmu ps w domu tez lezy tak w razie ''w'' Nan 1

a na mnie herbatki laktacyjne nie dzialaja, wogole nic nie działa, czy pije duzo czy nie , mleka jestyle samo, czyli prawie nic

a na mnie herbatki laktacyjne nie dzialaja, wogole nic nie działa, czy pije duzo czy nie , mleka jestyle samo, czyli prawie nic
l

no to nie wesolo choc powiem ci ze ja mam go za duzo maly z jednej piersi pije a z drugiej sie leje masakra a najgorsze jest to ze laktatorem nie moge za duzo sciagnac (ledwie 50ml) bo jakas blokade mam w glowie

Krewetka a próbowałaś piwka karmi? Ja tak szczerze nie próbowałam ale mi kuzynka opowiadała że po karmi to dopiero miała mleka ;-).

Ja piłam herbatke z Hippa,nie wiem czy coś dawała ale strasznie mi smakowała :-D,a karmiłam 15 miesięcy,teraz też nie mogę się doczekać jak ja zacznę pic.

na mnie w domu czeka herbatka dla karmiacych, jakas taka zagramaniczna mieszanka fusiasta do zaparzania z dosc drogiej herbaciarni (prezent o ktorym juz kiedys pisalam czyli zestaw 3herbatek: dla ciezarnej, dla karmiacej i dla maluszka). do tego sprobuje ta herbatke z rossmanna.
i w drugiej piersi tez juz wiecej mleczka mam :)

na mnie w domu czeka herbatka dla karmiacych, jakas taka zagramaniczna mieszanka fusiasta do zaparzania z dosc drogiej herbaciarni (prezent o ktorym juz kiedys pisalam czyli zestaw 3herbatek: dla ciezarnej, dla karmiacej i dla maluszka). do tego sprobuje ta herbatke z rossmanna.
i w drugiej piersi tez juz wiecej mleczka mam :)

trzymam kciuki za twoj pokarm:tak:

oto ta karteczka ktora obiecywalam zamiescic:-)

Załączniki

• 2010-05-06 11;19;16.jpg
    2010-05-06 11;19;16.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 128
reklama
Do góry