estragon a pije z butli Twoje mleko?
jeśli tak to może warto mieszać Twoje mleko z mm i stopniowo zwiększać proporcje na rzecz mm...
Ja tez tak robiłam tylko najpierw przygotowywałam mm, a potem dodawałam odciągnięte swoje mleko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
estragon a pije z butli Twoje mleko?
jeśli tak to może warto mieszać Twoje mleko z mm i stopniowo zwiększać proporcje na rzecz mm...
sorki ze sie tak głupio zapytam.. nie ma Cie na liście majówek, dlatego pytam... czy Ty też z maja masz maleństwo???Ja tez tak robiłam tylko najpierw przygotowywałam mm, a potem dodawałam odciągnięte swoje mleko![]()
Ja dzisiaj próbowałam karmić Nadunię butelką, w dzień wypiła 40 ml rumianku- sukces!!! Na wieczór próbowałam dać jej swoje odciągnięte mleko i tutaj porażka :-( Pluła smoczkiem,wypiła raptem 10 ml i w ryk, szukała cyca i musiałam jej dać, wtedy się uspokoiła i poszła spać.Tak bym chciała,żeby chociaż mój pokarm piła z butelki, bo przecież gdzieś wyjść na dłużej nie mogę i uwiązana jestem,wszędzie z nią chodzę- no nie mam wyjścia.Nie umie z butelki pić.