N
nataliak
Gość
skoro juz tak strasznie deklarujecie kierowanie sie schematami zywienia niemowlat to czemu nikt nie zwrocil uwagi na to ze wg nich kaszki wprowadza sie dopiero po 6miesiacu...?;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skoro juz tak strasznie deklarujecie kierowanie sie schematami zywienia niemowlat to czemu nikt nie zwrocil uwagi na to ze wg nich kaszki wprowadza sie dopiero po 6miesiacu...?;P
Może dlatego, że na opakowaniach kaszek jest napisane po 4. miesiącu...
Ja nadal twardo czekam aż Majka skończy 4 miesiące i wtedy podam jej pierwszy słoiczek i inne wynalazki. Z tego co widzę to chyba jestem jedną z niewielu mam na naszym forum które czekają ze słoiczkami aż dziecko osiągnie ten wymagany wiek ;P Mimo, że nasza Majka nigdy nie miała problemów z brzuszkiem, nigdy kolek, zaparć czy innych dolegliwości to ja zwyczajnie nie widzę powodu aby już zaczynać słoiczki czy kaszki...na wszystko przyjdzie czas...
Alis jedzenie to wynalazki?między naszymi dziećmi są 3 tygodnie różnicy, może z tego wynika, że ja już o innym jedzeniu niż mleko nawijam
po 1 trzeba odroznic krytyke od wypowiedzenia wlasnego zdania bo mysle ze zadna nie krytukuje drugiej tylko poprostu wyraza swoje zdanie na dany temat:-)ja pytałam dziś naszą lekarke o gluten, powiedziała, że ostrożnie i po 5 miesiącu raczej, a że kaszki ryżowe jak najbardziej, wszystkie zupki warzywne i musy warzywne, owoce
a z krytykowaniem innych - powiem jeszcze raz - każde dziecko jest inne i jak nie narzeka na brzuch i lekarz nie widzi przeciwskazań to w czym problem?