reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

no wlasnie to jest jakis niuans jesli chodzi o wprowadzanie glutenu. i w ogole tak dziwnie ze w 5 i 6miesiacu przy karmieniu piersia mozna juz podawac warzywa i owoce ale tylko z dodatkiem glutenu.

reklama
estragon mi wszyscy mówili, że dziecku to bez różnicy jakie mleko mu się poda ale w praktyce wyszło zupełnie inaczej.. młody nie ruszył nutramigenu (to akurat zrozumiałe), pluł bebilonem i krzywił się na NAN (ostatecznie trochę wypił) - dopiero enfamil mu podszedł także tak jak dziewczyny radzą może spróbuj uraczyć Karolka jakimś innym smakiem, ewentualnie odczekaj kilka dni i spróbuj jeszcze raz z Hippem

Mam takie pytanie,kiedy mogę mojemu młodemu zacząc dawać np. jabłuszko? on jest na samym cycu i niewiem kiedy najwcześniej mogę zacząć no i co podac pierwsze? Pamiętam że majce dawałam najpierw soczek jabłkowy tak po łyzeczce ale nie pamietam ile miała.

kochana a gdzie ty byłas jak ciebie nie było co?:-)

Dziewczyny.
Pediatra powiedziała że jak mała skończy 4 miesiące mogę jej wprowadzić kleik. Chciałabym zacząć już dzisiaj (szczególnie na noc) ale mam wątpliwości...na opakowaniu jest napisane że na 200ml mm nalezy dodać 6-7 łyżek stołowych! Stołowych!!
Przejdzie mi to przez smoczek trójkę Aventu? Czy któraś z Was może podawała?

dziewczyny co ja mam zrobić ona za nic nie chce jeść mleka butelki...taka spryciara mala łyżeczka by jadła samo mleko...i kaszki 60ml gęstej bebilonu zjadła mi co ja mam z nia zrobić???????????

komi avent ma smoczek trojprzeplywowy do kaszek, ze szczelina zamiast dziurek:

avent-smoczek-do-karmienia-trojprzeplywowy-3m-2szt-clarge.jpg

katagorka trzeba to przeczekac, nic sie malej nie stanie jak bedzie przez kilka dni mniej jadla, sama siebie na pewno nie zaglodzi ;P

reklama
Do góry