reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

reklama
wiem cos na temat bolu bo my z tego powodu wyladowalismy z Damiankiem na tydzien w szpitalu,a u mnie ta szczepionka jest tez tak 104 zl

No wiem Komi, że Ty najwięcej okropności przeszłaś po tych szczepionkach...:( Ja żałuję że jeszcze nie wymyślili czegoś innego niż te cholerne szczepionki...nie wiem coś do ustnie na przykład a tak trzeba dziecko tak męczyć...

U nas w przychodni ,gdzie będziemy łazić z małym ta 5 w 1 kosztowała 110 zł.Myśleliśmy wziąć to 6 w 1 z żółtaczką,ale kosztowało by nas to 180 zł.Więc mówię dwa kłucia jakoś wytrzyma,bo tak to by miał 4 O_O

My kupiliśmy Emlę bez recepty i tylko dzieki urokowi osobistemu męża :p Mała płakała 3 sekundy i jak tata wziął na ręce przestała w ogóle płakać i potem była radosna :)
Ja tez biorę wodę osobno i mleko. Po godzinie nutramigen śmierdzi jak jakaś ściera zakiśnięta fuj!

dzieki dziewczynki za info:-)

a po co masc EMLA jest to barzdo bardzo silna masc stosowana nawet u dzieci w celu znieczulenia odcinku ledzwiowego przy operacajach itp,jest to naprawde mocna masc,tak mi mowila pediatra bo tez ja chcialam kupic na szczepienie dla Damianka ale ponoc te skojazone ktore bede teraz kupwoac maja bardzo cieniutka igłe i ukłucie boli minimalnie
no nie wiem czy mnie j moj maly przy zastrzykach domiesniowych mniej plakal niz przy szczepieniu

witajcie...ja mam zamiar dziś dać na próbę łyżeczkę jabluszka startegoo...jak czytałam w innym wątku niektóre z Was juz to poczyniły...i jak Nataliak Leniutek zasmakowało jej jabłuszko???

reklama
katagorka tylko wybierz słodkie jabłko:) u nas bardziej podchodzi jabłko niz marchewka. Kupilam kilka sloiczkow Gerbera ( bo były na promocji), zobaczymy, aha i maja o 5g mniej niz inne sloiczki

Do góry