a ile kosztuje taka gotowa butelka z mlekiem NAN? bo nie mogłam znaleźć na ich stronie...
Mleko Nan H.A, płyn, 90 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Mleko Nan 1 Activ, płyn, 90 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ile kosztuje taka gotowa butelka z mlekiem NAN? bo nie mogłam znaleźć na ich stronie...
dzieki dziewczynki za info:-)
a po co masc EMLA jest to barzdo bardzo silna masc stosowana nawet u dzieci w celu znieczulenia odcinku ledzwiowego przy operacajach itp,jest to naprawde mocna masc,tak mi mowila pediatra bo tez ja chcialam kupic na szczepienie dla Damianka ale ponoc te skojazone ktore bede teraz kupwoac maja bardzo cieniutka igłe i ukłucie boli minimalnie
Ile płacicie za szczepienia 5w1? Bo u mnie w przychodzi kosztuje 104 zł i koleżanka się ostatnio dziwiła bo u ona u siebie w przychodni płaci 150 zł...
mlekoosobno, woda w termosiepytanko: czy jak idziecie z dzieciem na spacer i bierzecie mm, to mm oddzielnie i woda w termos? czy robicie od razu mieszankę w domu i zabieracie gotową?
a może jakis inny sposób na przygotowanie mleka w plenerze?![]()
dzieki dziewczynki za info:-)
ja wychodzac na dwor robie od razu gotowe mleko,wkladam w termoopakowanie i tyle,gora 2 godzinki moze takie mleczko pobyc,mowie tu o spacerkach itp
na moim pisze ze w przeciagu 2 godzin od sporzadzenia podac,spokojnie dziewczyny 2 godziny to nie duzo,mlekoosobno, woda w termosie
ja bym mleka po 2 h po przyrządzeniu nie podała, wszedzie piszą ze nalezy zaraz po przygotowaniu podać
Tak jak napisała już Nataliak Emla wcale nie jest aż taka mocna a ja po tym co przeżywałam ostatnio po szczepieniu to zrobię wszystko aby jak najmniej Maję bolało. Poza tym Komi może i skojarzone mniej bolą ale dla takiego dziecka to i tak jest ból ekstrymalnyMała darła się tak że do dziś na wspomnienie o tym mam dreszcze i płakać mi się chce. Dodam że szczepimy skojarzonymi od początku i jedynie co mnie podnosi na duchu to że teraz zamiast trzech wkłuć będzie tylko jedno ale i tak już zapowiedziałam mężowi że ma iść z nami bo ja sama nie dam rady...
Ile płacicie za szczepienia 5w1? Bo u mnie w przychodzi kosztuje 104 zł i koleżanka się ostatnio dziwiła bo u ona u siebie w przychodni płaci 150 zł...