co do kup to faktycznie po nan ha sa smierdzace ;P ale jak zaczelismy dawac leniuszkowi hipp plus (poki co raz dziennie) to smierdza znacznie mniej, ostatnie dwie to nawet nie poczulam ze zrobila![]()
A jakiego koloru były kupki Lenki po NANie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co do kup to faktycznie po nan ha sa smierdzace ;P ale jak zaczelismy dawac leniuszkowi hipp plus (poki co raz dziennie) to smierdza znacznie mniej, ostatnie dwie to nawet nie poczulam ze zrobila![]()
A jakiego koloru były kupki Lenki po NANie?
pierwsze jasnozolte czyli takie jakie powinny byc przy karmieniu mieszanym a potem zolte albo zolto-zielone czyli pewnie zelazo jednak zadzialalo![]()
Komi Hanusia przez 1,5 miesiąca piła Bebilon Comfort (po Nan miała zaparcia, a Bebilon Comfort jest dla dzieci ze skłonnościami do kolek i zaparć) i było dobre. Teraz zmieniliśmy jej na zwykły Bebilon 1 i też jest okkochane mam do was prosbe cz moglybyscie napisac mi jakie mleczka pija wasze maluszki,chodzi mi o mieszanki,znajmej corka ma kolki,kupki robie zadko i poszukuje jakiejs dobrej mieszanki,przechodzi z cyca na butle w zwiazku iz wraca do pracy od wrzesnia
pytanko: czy jak idziecie z dzieciem na spacer i bierzecie mm, to mm oddzielnie i woda w termos? czy robicie od razu mieszankę w domu i zabieracie gotową?
a może jakis inny sposób na przygotowanie mleka w plenerze?![]()
No właśnie bo u nas są zawsze zielono-żółte ale to właśnie przez to żelazo chyba nie?
A jeszcze takie szybkie pytanie do wszystkich czy maść EMLA jest tylko na receptę?
pytanko: czy jak idziecie z dzieciem na spacer i bierzecie mm, to mm oddzielnie i woda w termos? czy robicie od razu mieszankę w domu i zabieracie gotową?
a może jakis inny sposób na przygotowanie mleka w plenerze?![]()