reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

karmienie piersią i nie tylko

kochane mam do was prosbe cz moglybyscie napisac mi jakie mleczka pija wasze maluszki,chodzi mi o mieszanki,znajmej corka ma kolki,kupki robie zadko i poszukuje jakiejs dobrej mieszanki,przechodzi z cyca na butle w zwiazku iz wraca do pracy od wrzesnia

reklama
My zaczynalismy od NAN HA, ale po miesiacu za zaleceniem pediatry przeszlismy na NAN Active. Kupy byly robione co 1 -2 dni. Dodatkowa atrakcja bylo wieczorne darcie. Od jakiegos miesiaca jemy Bebilon Comfort i darcie zniknelo z dniem zaserwowania nowego mleka, ale czestotliwosc kup pozostala taka sama (raz na 1 - 2 dni). Ale ogolnie jestem zadowolona :tak:

my tez chyba zaczniemy od smakowej, pewnie bobovity bo akurat ta ja sama jem ;) tylko zastanawiam sie wlasnie czy na wodzie robic czy na mleku. a ktora wybralas? ryzowa czy mleczno-ryzowa?

natalia ja mam taka:
858_01_3763.jpg
mleczno-owocowa z rossnana, robi sie ja na wodzie, zastanawiam sie tez na bobovita ale nie wiem jaka

no ja slyszalam ze wlasnie nan ze wzgl na wieksza ilosc zelaza powoduje czesto bóle brzuszka u dzieci

zwiekszona ilosc zelaza maja mleka hipoalergiczne i nastepne. jesli dziecko ma kolki to poleca sie nan sensitive ha. ja osobiscie nie mam zaufania do polskiego mleka (bebilon, bebiko), wybieralam miedzy nan, hipp, enfamil i humana.

natalia ja mam taka:
Zobacz załącznik 272497
mleczno-owocowa z rossnana, robi sie ja na wodzie, zastanawiam sie tez na bobovita ale nie wiem jaka

poza truskawkowa chyba wiekszosc jest po 4miesiacu.

reklama
zwiekszona ilosc zelaza maja mleka hipoalergiczne i nastepne. jesli dziecko ma kolki to poleca sie nan sensitive ha. ja osobiscie nie mam zaufania do polskiego mleka (bebilon, bebiko), wybieralam miedzy nan, hipp, enfamil i humana.

Każde dziecko jest inne...np u NAS NAN był zle tolerowany mała płakusiała bo nie mogla kupki zrobić i bardzo ulewała

Do góry